Gyerekek, miért van az, hogy ha valaki kiír egy kérdést, ami a mai "divatos" popzenéről szól rögtön 4 rocker ugatja le, hogy milyen sz@r zenét hallgat?
Felesleges.És mellesleg ehhez hasonló"a rockerek mindig mindenbe beleugatnak" kérdés van,de példával soha nem szolgál egyik sem.Szóval örülnék,ha néhány(nem egy!)példát belinkelnél.
Egyébként most te is provokálsz.Értelmes ember(legyen az rocker,repper,stb.)nem mondja meg másnak,hogy mit hallgasson,legfeljebb nem ír választ a kérdéshez.
Üdv.:egy rocker.
divatos zene nincs, csak olyan emberek akiknek nem tetszik a napjaink zenéje... vagy pont nem az a stílus. vagy az előadó. vagy maga a szám.
egyébként bunkóság leszólni bárkit is, én is mndhatnám h a rock zene szar. De nem mondom, mert nem érdekel, én azt hallgatok ami nekem tetszik, legyen az Kesha, Guetta vagy akár Justin Bieber.
Azzal meg nem kéne jönni h szövegileg 0, kommersz divatzene ez és ez, mert a céljuk az h kikapcsoljanak, szórakoztassanak (talán nem véletlenül van itt is a zene a szórakozás kategóriában) nem pedig az h az élet értelmét és bölcsességeit keressük benne SZERINTEM.
A zenének lehet több célja is,jelenthet többet is.Nem feltétlen kikapcsolódás.Pl:nekem rockerként ez inkább életérzés,nem pusztán zene,számomra a szabadságot jelenti.
Bocs az offért,csak ki akartam egészíteni az előző válaszolót.
második:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3475932-tehe..
egyébként meg mi lenne, ha válaszolni próbálnátok a kérdésemre és nem azt írnátok meg miért nem válaszoltok vagy miért bolondság a kérdés?
Ja amugy a kérdésedre válaszolva...
Az itthoni kereskedelmi adók nagy része kissé szemellenzős...ez a tv-kre is igaz..pl a VIVán heti egyszer 1 órában ment alternativ zene pl...Korlátoltak a szerkeztök..Érdekes,külföldön 350000 fesztiválok vannak meg sok rock rádio,mer ott tudják hogy épp olyan vásárlóerő a rocker mint bárki más! :-)
"Ha ennyien szeretik a rockot, akkor miért játszik ilyen kevés rockot a rádió?"
Ezt most hagyjuk, mert semmi köze a kérdésedhez, csak ideírtad, hogy lássuk, hogy fel vagy vértezve ellenérvekkel. Amúgy a magyarországi rádiók, hát... Horvátországi egy hetes nyaralás alatt éttermekben szóló rádiókban csomó olyat hallottam, amire itthon azt mondanád, hogy nem mainstreem.
Egyébként, hogy a kérdésre is reagáljak: azért, mert csomó ember azt hiszi, mindenre válaszolni kell. Ezt más kérdéseknél is láttam már. Kábé olyan, mint amikor felteszel egy kérdést NŐKNEK, és 20 pasi válaszol, aki úgy kezdi: "Én ugyan férfi vagyok, de..." De?
Sajnos sok balfék idióta van, aki azt hiszi, attól lesz rocker, hogy mindent leszól. Én is rocker vagyok, de elismerek más műfajban tehetséges zenészeket, amit meg nem, ahhoz meg semmi közöm, ő ezt hallgatja, stb. Képmutató dolog is, mert meggyőződésem, hogy a sok rocker nem csak rockerekkel barátkozik (én sem), de a haverjai előtt nem ekkora a szája. de mielőtt valaki válaszol, én nem azt írtam, hogy minden rocker ilyen, sőt még azt se, hogy a többség, vagy hogy néhány, csak hogy a jelenség létezik. Én is rocker vagyok, nem akarok magam ellen beszélni. Intelligensnek kell lenni, aztán kész.
"Azzal meg nem kéne jönni h szövegileg 0, kommersz divatzene ez és ez, mert a céljuk az h kikapcsoljanak, szórakoztassanak (talán nem véletlenül van itt is a zene a szórakozás kategóriában) nem pedig az h az élet értelmét és bölcsességeit keressük benne SZERINTEM."
Ezzel az a probléma, hogy mindenki mást keres. Nekem fontos a szöveg, és engem ez is kikapcsol. Én olvastam már szakirodalmat meg ismeretterjesztő könyvet is szórakozásból, más meg nem, na bumm. Azt kell elfogadni, hogy nem ugyanazok az elvárások. Te nem vársz összetett szöveget, én igen, hát na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!