12-15 éves rocker fiúk~lányok hányan vagyunk itt? Légyszi a válaszba írd meg pl. azt, hogy lány vagy fiú vagy és kort is.
Figyelt kérdés
Én egy 13 éves rocker lány vagyok. Bunkók kíméljenek! A normális válaszokat előre is köszi. :)2012. szept. 15. 21:15
1/78 anonim válasza:
16/F egy évvel több de attol még..:D
2/78 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Melyik a kedvenc együttesed?
2012. szept. 15. 21:31
3/78 anonim válasza:
Rise Against, Road, Paramore, Halestorm, Static-X, Disturbed, Skillet, Papa Roach, Tűzmadár
hírtelen ennyi
5/78 anonim válasza:
Hát én 17 leszek (lány).. Szval kicsit több, de vagyok :D
6/78 A kérdező kommentje:
Koszi, hogy írtál. Valójában azért tettem ki a kérdést mert kíváncsi voltam arra, hogy ma már tényleg kevesebb fiatal rocker van? Mert a mi sulinkban van max. 5, de aki úgy is öltözik az max. 3, lehet, hogy még annyi sem.
2012. szept. 16. 08:12
7/78 anonim válasza:
14 L kedvenc együttes:
-Apocalyptica
-Metallica
-Motörhead
-AC/DC
-Iron Maiden
-Twisted Sisters
-Kiss
-Dalriada
-Tankcsapda
-Depresszió
-Lordi
-Avenged Sevenfold
-Green day
-Ozzy Osbourne
Sok van még de nem jut több eszembe :D
8/78 anonim válasza:
12/L
papa roach
ramones
static lullaby
KoRn
9/78 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Nekem is a felsoroltjaid között van nagyon sok kedvenc.
2012. szept. 16. 10:35
10/78 A kérdező kommentje:
Az előbbit a 14/L nek írtam, de neked is köszi, a 12 évesnek.
2012. szept. 16. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!