Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hova menjünk bulizni Budapeste...

Hova menjünk bulizni Budapesten (25 év körüliekkel) ahol lehet táncolni?

Figyelt kérdés

Olyan helyet keresek ahol nem kiskorúak vannak hanem velünk egykorúak kb, retró zene, rnb, vagy mindegy, csak ne mulatós/ tüctüc / alternatív stílus szóljon.

Tudnátok segíteni?:) Valahol a nyugati pu. és vonzáskörzete a célunk ( Én miskolci vagyok).

2015. febr. 8. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

mi a Morrison's 2-be járunk, ami a Jászai Mari téren van (Nyugatitól 1 megálló a 6-os villamossal). 18 év a korhatár, 5 terem van, ebből az egyik kifejezetten retro terem. R'n'b terem is van,ha jól tudom..de több stílus. Ha 9 előtt jösztök, akkor a belépés ingyér' van, és akciósak a piák is. De 9 után is csak 500 ft a beugró,csak akkor drágább a pia. Szerintem jó hely, hangulatos. És a retroban idősebb korosztály van, mi is oda megyünk leginkább. Karaoke is van. Én ezt ajánlom. :)

26/N

2015. febr. 8. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Remix club a Nyugatinál az Eiffel téren. Egész éjjel retro zene megy.
2015. febr. 9. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!