Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen after helyeket ismertek...

Milyen after helyeket ismertek Budapesten?

Figyelt kérdés
UP the club és Viper room megvan, ezeken kívül...?

2015. jan. 16. 10:42
 1/6 anonim válasza:
d9
2015. febr. 22. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:

R33, DE itt többnyire goa szokott lenni. Ritkán techno.

Corvintető vasárnap reggel.

De ha régi hajógyári feelinget keresel, olyan nincs srhol.

2016. jan. 26. 19:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Mi a véleményed a mostani Coronitáról? Szerintem az azért nem rossz.
2016. jan. 27. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Coronita nincs, mióta megszűnt a Hajógyári szigeten. Ez a véleményem. Ott jó hangulat, jó arcok voltak.

Van helyette az up! egész jó zenével, jó helyszínnel és igénytelen társasággal (viselkedésre értem). A kettőben néhány dj személye közös, semmi más. Szerintem.

2016. jan. 28. 09:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Én UP Coronita nappali buliján sokkal jobban tudom érezni magam, mint bármelyik éjszakai helyen. Ott van pl a Liget Dance Aréna. Ahányszor csak ott buliztam, nem bírtam 1 óránál tovább azt a tömeget és a bunkó, lökdösődő, magamutogató embereket. Az új Coroban - azt vettem észre - nincs magamutogatás. Csak a zene szeretete. Mondom ezt úgy, hogy józanon is simán elbulizok, bármilyen szer, vagy alkohol nélkül. Na persze nem mindig :)
2016. jan. 28. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van! Kevés alkalommal voltam egyéb, éjszakai helyen -és ugyanezt tapasztaltam: tömeg, sok bunkó, sok részeg brrrr.
2016. jan. 28. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!