Jó ez az új szám? ( így engedte csak feltenni a kérdést)
Figyelt kérdés
Az Unique:hiszed vagy sem című új dalukról lenne szó,ha valakinek megvan elküldhetné nekem? Nagyon megköszönném
Googlebe nem tudom sehol letölteni,se a Limewire-n
2010. febr. 8. 22:45
1/6 anonim válasza:
Ha adok egy linket ahol le lehet tölteni mit kapok érte? :P :D nah mindjárt jön a link
2/6 anonim válasza:
ahogy ígértem itt a link:
Remélem sikerült egy jó napot szereznem ezzel :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/6 A kérdező kommentje:
Bármit kérhetsz :D
de még mindig nemtudom letölteni,hova kell kattintani,nemtudok angolul :S:S
ÁÁ de nehéz eset vagyok :S:P
2010. febr. 9. 21:32
4/6 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁÁÁ mégis rájöttem :D:D
már hallgatom is :) Köszönöm szépen jaj de nagyon kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D:):)
Amúgy ez egy letöltő program,olyan,mint Limewire?
2010. febr. 9. 21:40
5/6 anonim válasza:
Ez csak egy sima file megosztó oldal a zenét pedig én töltöttem fel oda hogy le tudd tölteni, de ha jól tudom valahogy lehet keresni is rajta de annyira nem szoktam vele foglalkozni. A minősége nem a legjobb de sajnos most még csak ez volt :/
6/6 A kérdező kommentje:
:P akkor jó és még egyszer nagyon köszi.
esetleg még egyet nemtudnál felrakni?
Király Linda: Love is overrated
De jó lenne :P:)
2010. febr. 11. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!