Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan zene amitől "féltek"?

Van olyan zene amitől "féltek"?

Figyelt kérdés
Tudom,elsőre hülyén hangzik a kérdés.Mostanában rá vagyok kattanva durvább atmoszférájú zenékre,és ilyesmik kellenének most.Nektek mik azok a zenék,amikbe beleborzongtok,vagy amik olyan dolgokat hoznak elő belőletek,amiktől megriadtok? Stílus teljesen mindegy :)

2015. jan. 26. 20:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
In This Moment-től inkább a régi,metalcore-os dolgokat szeretem,de teszek egy próbát az újabb albumokkal is akkor :D
2015. jan. 26. 20:59
 12/14 Koaxk Ábel ***** válasza:

A legbetegebb zene, ettől a szőr is feláll a hátamon:

Philosophy Of A Knife - Main Theme

https://www.youtube.com/watch?v=xnoQMwya5_0

Mondjuk az egész filmzenét linkelhettem volna, de a main theme különösen beteg, főleg ha a vizuális élmény is beugrik hozzá. Talán ha nem ismered a filmet, úgy kevésbé nyomasztó...

2015. jan. 26. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Darkseed - Astral Adventures c. album

Nightwish: Ghost river, Planet hell, Stargazers c. számok

Freedom Call - Blackened Sun

Turisas - Midnight sunrise

Bloodbound - Mr. Darkness

Grieg - In the hall of the mountain king (nekem az Apocalyptica előadásában a kedvencem)

2015. jan. 27. 13:22
 14/14 Koaxk Ábel ***** válasza:

Linkelek még egy durvát

Wikluh Sky - Pazi Sta Radis (Srpski Film main theme)

https://www.youtube.com/watch?v=DT29aK0z3YQ

Szerintem ez is elég sokkoló, ahogy néztem a többiek elég lightos zenéket linkeltek.

Legalábbis számomra egyik se volt egy kicsit sem "félelmetes" az X-Akták főcímzenéjét leszámítva.

2015. jan. 27. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!