Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a legkeményebb zene amitől...

Mi a legkeményebb zene amitől nem lesz zajos a hang single coillal? Mondjuk a smells like teen spirit vagy knocking on heavens door? Highway to hell? satisfaction? Kb ilyenekre még jó?

Figyelt kérdés
és még egy ha főképp a fent emlitetteket játszanék meg ugy általában reagget bluest rock n rollt rockot meg ilyesmiket játszanék akkor sima single coilosat válaszak vagy hss-t?

2014. jan. 5. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Single-coil az zajos. Ezzel meg kell békélni.

És Highway to hellt meg Knocking on heavens doort nem nagyon fog olyan hangzással játszani vele, ahogy kéne.

A HSS nem rossz választás szerintem. Vagy esetleg egy HSH, felezhető hangszedőkkel, bár az sose fog úgy szólni, mint egy eredeti single.

2014. jan. 5. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kell túlmisztifikálni ezt a kérdést.. "mi az amitől még nem lesz zajos. Mit nevezünk zajosnak? Tiszta hangszínnél is zajosabb a single mint egy humbucker, nem csak torzítva.

Kinek mi fér bele.

Játszanak sokan nagyon kemény zenét is single coillal, hát istenem, van egy kis zaja, valakit tökre nem érdekel.

2014. jan. 6. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Én jobb szeretem a single coilt, az én fülemnek sokkal kedvesebb. Jobban kijön rajta a hangok mögött az "emberi tényező".

Persze ezen felesleges vitázni, olyan ez mint autóban a német vs japán, bmw vs merci kérdés. Kinek a pap, kinek a papné...

2014. jan. 6. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Még annyit, h tudom nem ez volt a kérdés. Single coilon is lehet kemény zenéket játszani. Pl Kirk Gammett a Metallicából is sokszor használ Stratocastert. Meg Van Hallen, meg... stb lehetne folytatni a felsorolás, de csak a "gear b**iknak" adnánk témát a vitához.

Szóval: mindent lehet játszani mindenen

2014. jan. 6. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
*Hammett
2014. jan. 6. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ott a pont:)
2014. jan. 6. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, lehet keményebbet játszani, de nem az igazi. A hss jó döntés lehet, nekem a Stratomban a hídnál egy single méretű humbucker van, amit egy mikrokapcsolóval le is tudok felezni.
2014. jan. 6. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!