Elmondná valaki hogy Hol lakik Niall Horan?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy Londonon belül hol?2015. jan. 16. 22:00
1/17 anonim válasza:
A házában. Pont a szomszédja mellett.
2/17 A kérdező kommentje:
Mármin úgyértem ha valaki járt már Londonban és szereti a One Directiont és valami isteni csoda folytán tudja vagy esetleg látta már a házát az legyen olyan kedves hogy elárulya.Nem akarok én rosszat neki csak egy kérdés az egész
2015. jan. 17. 13:07
3/17 anonim válasza:
Ezt senki sem tudja. Államtitok
4/17 anonim válasza:
Jézusom... Nekem alapvetőleg nem szúrják a szemem a helyesírási hibák, de mikor elolvastam azt, hogy "elárulya" levert a víz. :D
5/17 A kérdező kommentje:
utolsó:JÓ JÓ Sorry sorry de siettem irni na!!
2015. jan. 19. 18:31
6/17 lilien2000 válasza:
Ők sztem mindennap máshol laknak :D De ilyeneket ne kérdezz mert a kutya sem tudja ezt!! Csak ő meg a családja ja meg a barátai :D Szokjunk már le ezekről a hülye kérdésekről :D
8/17 A kérdező kommentje:
Azt is megmondthatod léccii! :P
2015. febr. 4. 14:05
9/17 anonim válasza:
Na jó ezt már nem foghatod arra, hogy gyorsan írtál!
10/17 A kérdező kommentje:
Most mit irtam rosszul?
2015. febr. 6. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!