Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » DIRECTIONEREK Hpgyan tudnek...

DIRECTIONEREK Hpgyan tudnek kapcsolatba lépni Niall Horannal?

Figyelt kérdés
Valami nagyon nagyon nagyon fontosat kell mondtanom/irnom neki

2014. okt. 16. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerelmes vagy belé? Amúgy így privát címen nem tudod elérni. Max, azt tudod tenni, amit a többi rajongó. Írsz az ügynökségnek, akik majd elolvassák.
2014. okt. 16. 18:55
 2/7 A kérdező kommentje:
hol vagy hogy irjak az ügynökségnek??? De az Niall is el fogja olvasni??
2014. okt. 17. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Kicsit szállj vissza a földre és gondold át: te is csak egy "senki" vagy a több ezer másik között akikkel sem idejük, sem kedvük nincs foglalkozni. A "sztároknak" általában van egy sajtós vagy menedzser emberük akik a kapcsolattartással foglalkoznak, kizárt hogy bárki is leálljon több napi több tíz-száz levelet olvasni vagy akár válaszolni rájuk. Úgy, ahogy az autogramokat sem írják alá, hanem valaki csak lemásolja őket vagy egy bélyegzőt használ, semmilyen személyes kapcsolatba nem szokott ez kerülni velük. Ugyanúgy nem szokás hogy leállnak veled chatelni vagy beszélgetni a neten, miért pont egy véletlenszerű idegennel tennék, amellett hogy elég szoros időbeosztásban élnek, és nem az az első dolguk hogy beülnek a gép elé mint te amikor hazaérsz az iskolából; hanem pihennek vagy a privát életüket élik.

Ezen kívül a helyén tudják kezelni a magánéletet és a nyilvános életet, és te rajongóként csak addig vagy érdekes amíg megveszed őket és szórod a pénzt rájuk. Az is mindegy hogy mit akarsz mondani, mert egy 1000 km-re lévő rajongóként semmit nem fogsz tudni elérni. Szereted? Ki nem? Mármint hány ezer másik ugyanilyen lány lehet aki valami fontosat akar egy sztárnak mondani?

2014. okt. 17. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Írj neki Twitteren :) Szerintem az nem ANNYIRA lehetetlen hogy elolvassák, viszont ne várd, hogy válaszolni is fognak. Én is óriási One Direction fan vagyok, írok is nekik mindig Twitteren szülinapjukon, de szinte biztos hogy sosem olvasták egyiket sem, még ha ők maguk is kezelik a saját twitter oldalukat. Egyszerűen értsd meg, hogy nem te vagy az egyetlen rajongójuk és ha a tiédre válaszolnának vagy kapcsolatba lépnének veled, akkor ezt a többi nem tudom hány ezer rajongójukkal is megtennék, mert hidd el ők megtennék, de sem idejük, sem energiájuk nincs erre..
2014. okt. 18. 15:37
 5/7 lilien2000 válasza:
Én is mindig írok nekik twitteren és a szülinapjukon is, én tudom hogy nem válasszolnak de azért én mindig írok nekik, Bár nem hiszem hogy elolvassák. csak kitörlik őket egyenkét, mert nem érdeklik őket, vagy ha igen nem tudnak mind a 100 nak visszaírni!! Ez tudom hogy most rosszul esik, hidd el nekem is :( De ez van
2015. jan. 31. 22:11
 6/7 lilien2000 válasza:
amúgy csak kíváncsisságból......mit szerettél volna neki írni?? :D
2015. jan. 31. 22:13
 7/7 lilien2000 válasza:
De ezért nem lehet rájuk haragudni, ezt ne feledd, nem tehetnek róla :(
2015. jan. 31. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!