DIRECTIONEREK! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy Niall és Liam nagyon jóban van a bandából. Persze, nem azt mondom, hogy van köztük VALAMI, hanem hogy szerintem különösen jóban vannak, talán legjobb barátok. Vagy nem?
Értelmes válaszokat, thx. xxxx
2014. ápr. 10. 10:41
1/6 Tengor válasza:
Szerintem azt látod, amit amit akarnak, hogy láss, hogy mindnél többet foglalkozz velük és mindnél több pénzed vándoroljon az ő és managereik zsebébe.
2/6 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de ha esetleg nem tudnál olvasni, akkor ismétlem, DIRECTIONEREK! Ráadásul nem ez volt a kérdés. Nem hinném, hogy egy barátságból nagyobb pénzük lenne.
2014. ápr. 10. 11:03
3/6 anonim válasza:
Elképzelhető, bár nekem nem tűnt fel :D Az viszont tuti, hogy nincs köztük semmi. Utálom, mikor directionerek bemagyarázzák, hogy két 1D tag titokban biztos együtt van.
4/6 Samas válasza:
Liam az egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy Niall-el tud legjobban beszélgetni, hülyülni. Ez persze nem azt jelenti, hogy a többi fiút nem kedvelné. Mindegyiküket bírja, csak talán Niall a best. :) És semmi OLYAN nincs köztük. Liam nagyon el van Sophiaval.
5/6 anonim válasza:
Az 1D tagok nem MELGEK!!!!! ugyh biztos hogy nincs köztük seemi legjobb haveron túl!! :D
6/6 anonim válasza:
Azt megjegyeznem, h Larry is real and open your fucking eyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!