Directionerek! Mostanában hogy van Larry? Kibékültek?
utolsó.: azért hagyjad ezt a "nem is igazi directionerek" dumát ;) az, hogy régebben azzal hülyültek a fiúk, h ölelgetik egymást és olyan jeleket adnak viccből, hogy együtt vannak és a directionerek "kistöbbsége" elkezdett kombinálni, szerintem természetes. az egy másik dolog, hogy elkezdték terjeszteni a sok utáló, meg, szokásukhoz híven, kaptak az alkalmon és azonnal homofob és egyéb megjegyzésekkel bombázták a fiúkat, és bla bla bla... Ezt lehet tovább ragozni, de minek?
Az meg a másik, attól még, hogy valaki valamilyen shipper, nem befolyásolja abban, hogy directioner-e vagy nem :)
"A directionerek sosem veszekednek. Mindannyian kedvesek egymáshoz, és ezért csodálom őket."- Harry Styles.
szerintem tartsa mindenki ehhez magát és ne okozzunk csalódást neki. *no hate, az én nézetem*
4. Díjat adok. Gyonyoru volt. Koszonom. Valaki szóról szora leírta amit gondolok es hármas....akkor ennyi erovel te nem vagy igazi directioner mert támadók a fanokat....plusz csak okoskodsz.... de te tudod.. mar megint ennyi sok sok....ember.... ajj..Bem bírják ki.
LARRY IS REAL. ez az en velemenyem ami azt mondja.lehetseges h Co lesz...... nemsokára....maci, baba nezzetek a facebookot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!