Leszbikus lányok, milyen zenéket hallgattok?
Kivètel nèlkül minden műfajt hallgtok. Nagy kedvenceim a metál, a hard- ès alternatív rock, relaxációs, lassú zenèk, dubstep ès, electro.
Legjobban a Halestorm rockbanda női ènekesènek, Elizabeth Halenek a hangját ès alakját imádom. Nem tudom, mièrt, de annyira megfogott, órákig tudom hallgatni, akárcsak az Evanescence ènekesnőjèt.
15/L
Én leginkább klasszikus zenét hallgatok, nagyon kedvelem Debussyt, vagy Chopint, Csajkovszijt stb,. és szívesen hallgatok kortárs klasszikus zenét is, pl. Havasit, vagy Ludovico Einaudit.És szeretek minden olyan művet, amit hárfára írtak, és a szimfónikus zenét is. Főleg azért hallgatom őket, mert magam is zenélek, zongorázom, ezenkívül másik nagy célom, hogy hárfázni is megtanuljak.
Énekesnők, akik pedig nagyon megfogtak,az Anja Harteros illetve Cecilia Bartoli. Ők opera énekesnők, nagyon szép hanggal, és lehetne 3 kívánságom, valamelyikük hangját szívesen kérném magamnak:)(ők ketten nagyon szép nők, és a személyiségük is nagyon rokonszenves:) ) Könnyedebb zenét is szoktam hallgatni, pl. nagyon szeretem a Ghymest, vagy a Holdviolát:)
27/nő/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!