A B. C. Rich gitárokról mi a véleményetek?
Mennyire jó mondjuk egy 70 ezer forintos B. C. Rich
egy ugyanilyen árkategóriájú Epiphone, vagy egy SX gitárhoz képest?
(pick up(ok), kényelem, stb.)
Bár tudom hogy a típustól is nagyban függ a dolog, de én általánosságban kérdezem.
nekem ilyenem van, Bronze Series Warlock
az SX nek nincs 70 ezres elektromos gitárja, csak szettben, de az ugyanolyan rossz mint a 30 ezres, SX-et semmiképp ne vegyél
Az epiphone talán jobb ár-értékű, de róluk nem tudok sokat
amúgy nincs nagy jelentősége a BC Rich gitároknál a tipus meg a többi, mert nagy részük ugyanolyan anyagokból van készitve, nagyrészt agathis és jávor nyak
a hangszedők is egyhangúak, általában BDSM hangszedők vannak, vagy Duncan Designed
nekem nagyon bejön, imádom, és nagyon jó a minősége, nincs vele gond és kényelmes a játék, torzitva meg nagyon jó hangja van, ha kérdésed van még, akkor irj rám, vagy ha kell az e-mail cim:
barracuda990606@ gmail . com
tettem közé szóközöket, hogyha esetleg nem engedné a GYK
Nem értek egyet, nekem az SX-el jó tapasztalatom volt egy konkrét hangszernél.
De tény, hogy a kérdés túl általános...
Köszönöm a válaszokat.
Amúgy nekem is egy SX-em van és nekem sincs gondom vele, ezért gondolkodom azon is, de a másik két márka azért tényleg "előkelőbbnek" látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!