Milyen dühöngő, mérges rock számokat ismertek? (folyt. Lent)
Olyan rock számokat keresek:
- amelyek dühöt, mérgességet sugallnak
- a szövegük szólhat háborúról (akár szószerint, akár belső háborúról), szólhat arról, hogy utálnak mindenkit
- ne szóljon: szerelemről (ebbe beletartozik minden megnyilvánulása. pl: viszonzatlan szerelem, hűtlenség, minttudoménmi)
- lehetnek zúzósak, gyorsak, pörgősek, de lassúak, a lényeg az, amit leírtam.
- amilyen fajta jöhet: klasszikusok, újabbak, punk-rock, alternatív rock, hard rock, stb. amit nem szeretek az a hörgés. azon kívül bármi jöhet. (még megjegyezném, hogy a kevésbé önsajnálatú világfájdalmas számok is jöhetnek)
Amon Amarth - Pursuit of Vikings
(tudom, hörgős... de jó)
Depresszió - Csak a zene
HammerFall - (r)Evolution - NAGYON AJÁNLOM :)
Meg úgy a HammerFalltól BÁRMIT ajánlanék kb. :DD (mondjuk nem, sok balladikus számuk is van, de más esetekre az is jöhet :P)
Within Temptaion - Murder
Hellyeah - Moth
Nothing More - This is the time
Nonpoint - Breaking skin
Mayan - Human sacrifice
Epica - Unchain Utopia, Victims of contingency, Deconstruct, Resign to surrender etc.
Demon Hunter - The last one alive
The Amity Affliction - Pittsburgh
Nine Lashes - Anthem of the lonely
Sixx:Am: Lies of the beautiful people
Deuce - America
Ravenscry - Nobody
Nem tudom, mennyire felel meg a szájízednek, remélem találsz köztük megfelelőt.
Oh, a hörgés elkerülte a figyelmem!
Akkor Mayan, Epica és TAA ki fog esni...
Nekem is pont ez a zene jön be. Ez a leírás egy bandára illik 100% ban: a METALLICÁRA. A leíràsod is egy az egyben a stílusukat fonja maga köré: a thrash metált amit ez jellemzi plussz egy kis hörgés, de szerencsére a Metallica mellőzi a hörgést.
Pár számuk amit csíphetsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!