Mr. Busta és Tirpa is kamu gengszter rapper Tirpa valamiért mégis szerethető, míg Busta általában mindenkit idegesít. Mi lehet ennek a jelenségnek az oka?
Nézzük azoknak az oldalát akik tizen évesen a divatot követik és úgy öltözködnek ahogy az jelenleg éppen megfelel..
És nézzük ennek a tényleg társadalomra negatív hatással lévő 40 éves ostoba gangster rappernek az oldalát aki annyira felnőtt hogy tízen éveseket ócsárol a zenéiben, és mellette olyan ocsmányságokat művel amit normális szülők, normális gyerekei tényleg nem tudnak elfogadni , ennek ellenére ő mindig találni fog magyarázatot hogy mit-miért csinált, de hogy a bátorságát is abban nyilvánítja ki hogy még a 8 évesek romboló jellegű kritikáit is kiteszi a több százezer ember szeme láttára, had oltsák szét/verjék agyon (persze ő utálja az erőszakot, ebben is megmutatkozik hogy csak akkor van ez ha őt fenyegetik az utcán vagy bárhol) mit számít hogy ezzel épp eszű emberek tudtára adja hogy ő maga nem normális és tényleg hajlandó le süllyedni akár egy óvodás szintjére is ... Nagyon kevés a rap műfajban az a zene amit az én fülem elfogad.. Eddig úgy gondoltam hogy tényleg csak a zenéjével és a stílusával nem tudok kibékülni, de kisebb megfigyelés után úgy gondolom hogy nem véletlen van az amiért kapja a savat..
A kettő köszönőviszonyban sincs. Én Bustanak is szeretem egy-két számát, de a Killa... Majdnem minden albumokat imádom :D
Az alap, a szöveg (igen a gyilkolos is, ezek nem gengszter, hanem ink ilyen beteg horror-gore szövögek.), maga a szöveg összetétel, rímek és Flow. Mindegyikben össze-vissza verik Bustat.
Ettől független lehet sikeres és jó Busta, de a két előadó nincs egy szinten. A pakpak, kapkap, raprap, ennyi-ennyi és társai rimpárak elég gázak a rapben. Busta ilyen 21. századi mumble rapper kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!