Nem szégyen egy ilyen nagyon kemény gengszter rapper-nek, mint pl a Mr. Busta, hogy kis taknyos 13 éves rajongói vannak?
Figyelt kérdés
Jó, tudom, erős túlzás az, hogy gengszer, de mégis...de akár mondhatjuk az AK26-ot is.
Én nem lennék büszke, ha egy ilyen stílust képviselve olyanok rajongnának értem, akik amúgy Justin Bieberért meg a 1D-ért...de inkább az előbbiért.
2014. máj. 4. 22:22
1/7 anonim válasza:
Ő is tudja hogy ebben van a pénz, nem számít a közönség
2/7 anonim válasza:
Aki Mr. Busta-t hallgat, az nem hallgat Justin Biebert. Ha meg igen, akkor elég nagy szégyen. Az AK-s srácok direkt gyerekeknek és fiatalabbaknak írnak zenét, nekem például már számtalanszor adtak erőt a zenéikkel.
3/7 A kérdező kommentje:
igen, van egy réteg, aki talán azt mondanám, hog nem "divatból" hallgatja ezeket, hanem mert bejön neki a stílus, de a többség már lassan ez a tipikus azt hallgatom, amitől népszerű leszek, és ugyanúgy busta is a nagy példaképe mint jb :D
2014. máj. 8. 19:32
4/7 anonim válasza:
A fellépéseiken mégis sok a felnőtt ember. 18+,21+ korosztályú emberek.
5/7 A kérdező kommentje:
jó hát persze, vannak azok is, nyilván oda nem engedi el anyuci a kicsiket...de túlnyomórészt mégis ezek vannak többen.
2014. máj. 16. 12:37
6/7 A kérdező kommentje:
és közben vannak az ilyen számai, amik pont az ilyeneket oltja...talán nem is neki gáz, hanem annak a generációnak, akik olyan emberért rajonganak, aki rühelli őket, és ez nem jut el az agyukig. :D
2014. máj. 16. 13:06
7/7 anonim válasza:
Én egy ilyen kis kehes nyomi gyereket látok mindig AK26-os meg ilyen "páwa killer" vagy mi a ló#faszos pólóba. Pedig szerintem van a páwák közt is olyan kondis nagyvagány, hogy olyan rásózna a kölökre hogy nem kelne fel. Amúgy Mr Busta egy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!