Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mr. Busta és Tirpa is kamu...

Mr. Busta és Tirpa is kamu gengszter rapper Tirpa valamiért mégis szerethető, míg Busta általában mindenkit idegesít. Mi lehet ennek a jelenségnek az oka?

Figyelt kérdés

2015. jan. 3. 11:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%
buktának csak addig nagy a szája amíg meg nem verik.
2015. jún. 8. 21:58
 12/28 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem a jelenség okára. Annyira belefeledkeztem a karakterekbe, hogy ez eszembe sem jutott. A Tirpa jó zenét csinál, Busta meg borzalmasat.
2015. jún. 9. 02:21
 13/28 Jónás a Pap ***** válasza:
16%
Kinek az tetszik kinek meg Ez. De vannak olyanok (akinek nm inge ne vegye magára) hogy míg a Kilakikittnek kb. 4500 likeoloja van bustanak meg 155 000 korul. Es.ezt nem tudjak feldolgozni es irigyek rá.
2015. júl. 3. 20:49
 14/28 anonim ***** válasza:

#13 te mindenhova oda írod a hülyeségeidet... Killáknak 120 ezer lájkjuk van...

Ez az irigy duma meg... pfejh de undorító, egy selejtes dolog. Ma már mindenki irigy aki nem nyalja a Bukta seggét... legalábbis a 13 éves rajongói szerint.

Nem baj, majd egyszer te is felnősz, aztán lesz min szégyenkezned.

2015. júl. 3. 21:16
 15/28 Jónás a Pap ***** válasza:
17%
14# nőjjek fel?? 28F
2015. júl. 5. 10:44
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
# 15 Na akkor az ciki... Menthetetlenül ízléstelen vagy a rap terén.
2015. júl. 5. 17:32
 17/28 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó, már ne haragudj, de az miért ízléses, ha valaki állandóan gyilkolászásról, meg a hasonló beteges vágyairól pofázik a rapjében? :)
2015. júl. 6. 01:14
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
mert a megeszik a g*cimet sokkal igényesebb ugye?
2015. júl. 6. 01:34
 19/28 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy egy szóval sem mondtam, hogy nagy Killa fan lennék. Tény, hogy bírom őket, de nem igazán hallgatom.

De a Buktánál százszor igényesebbek, még a beefelgetésekben is, ami Buktának a "specialitása".

De inkább hallgatom a remekül megírt gylkolós szövegeiket, mint Bukta össze vissza random káromkodott g,cis k,vás b,zis zenéit, meg azokat a hatalmas közhelyes néhány ember által "mélyebb" nek titulált zenéit amiben kivételesen nem káromkodik, de hát ezekben a mélyebb zenékben is vannak nála milliószor igényesebb rapperek.

Bármelyik oldalról is közelítem ezt meg Bukta még abban sem az első, hogy az emberek ízléstelenségét, divatságát kihasználja, mert abban meg a Majkáék meg Fluorék az elsők... De valamiért sokan Buktát a rapben a legelsőnek, a legnagyobbnak tartják pedig semmiben sem az, még a kamugengszterkedésben is megelőzték a Dopeman ék...

Még a saját kiadó kérdésben is elmarad vagy 15 évvel, mert Mohaman már rég megcsinálta ezt, amit ő az RTM el.

Na mindegy, tovább már nem pazarlom az energiámat ilyen nyomorult hazug züllesztő majomra, mint Bukta.

2015. júl. 6. 02:41
 20/28 anonim ***** válasza:
39%
Hallgassál akkor gyilkolós szövegeket, ha ez tetszik. :D Én egyiket se hallgatom, nem érdemlik meg.
2015. júl. 8. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!