Szerintetek ki (k) a legjobb black-metal együttes (ek)?
Logikus, hogy nem azt kérdezem, aki nem black-metal fan. :D
15/L
"folk, retro, dubstepp, techno, rapp, doom/funeral/goth-metal,opera meg társaik"
Hogy érted, hogy társaik? :D Ezeknek a műfajoknak szinte közük nincs egymáshoz.
Egyébként a balettcore az mit takar?
A "társaikkal" arra gondoltam, hogy mivel a metálnak is vannak "alfajai"(death, thrash, alternative stb.), a többinek is vannak, folk-nak, techno-nak, rapp-nek, operának (pl.: operett)stb.
Remélem érthető voltam. :D
Balettcore pl.:
:)
Hát ezzel én is így vagyok. XD
Metalcore-hoz hasonlítanám inkább.
Egy idióta cikkben olvastam azt, hogy ez "balettcore" lenne, de szerintem ez hülyeség. XD
Meg hát csak ezt az 1 számot "állították" annak, úgyhogy én sem hiszem, hogy ezzel létrehoztak 1 új műfajt..
Na, de zárjuk le ezt a témát. :D
Várom a kérdésemre a válaszokat.
Ja és köszönöm az eddigi válaszolóknak. ;)
Vrag,Satrycon,Noenum,Bathory,Venom,Agalloch,Alkaris,Officium Triste,Ragnarok,Cheerful Depression,Through the Pain, Witchcraft, Pest, Black Hate, Dust,Waffen SS(Black metál előadó!),Hellvetic Frost,Happy Days,Satanic Warmaster,Xathrites,Lost Inside,Baskiria,Hypothermia,IMMORTAL,Nargaroth,MARDUK,Vials Of Wrath,Krypt,Winterball,Burzum,Frostseele,Frostseele,Happy Days,No Pleasure in Life
Attól függ,mely ágát kedveled. Számomra suicidal depressive black metal mely a legjobban szívemhez köthető.
Húha. :D Köszönöm a válaszod utolsó! ;)
Majd utánanézek ennek a sok zenekarnak, amiket írtál, mert őszintén szólva egyiket sem ismerem. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!