2/10 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy elég jó ahhoz hogy azért már normális gitár, lehet rajta játszani normálisan. De mégse drága.
2014. dec. 31. 14:52
3/10 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában nem nagyon találsz ilyet. Kb. 80-100k alatt ritka a normális gitár. Amit linkeltél, az egy nagyon kezdő hangszer, tehát ha nem vagy kezdő, akkor értelmetlen lenne ezt megvenni.
4/10 Laci7 válasza:
Az igaz,hogy nincs benne humbucher pick-up de kezdésnek nem rossz.Főleg,hogy adnak hozzá még egy kezdő erősítőt ezért az árért.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát nem most kezdtem, de tudni se tudok igazán.
Viszont azt valaki árulja már el, hogy miért olyan nagy "baj" hogy nincs ikertekercses hangszedője? Millió olyan gitár van amin nincs. Én még sose hallottam normális választ arra, hogy miért lenne jobb az iker.
2014. dec. 31. 18:38
6/10 anonim válasza:
Mert nem is jobb. Ízlés kérdése. Van akinek az tetszik, van akinek a single. Ha keményebb zenét szeretnél játszani, akkor vehetsz HSS-t is, ahol a hídnál humbucker van.
7/10 anonim válasza:
"humbucher" ...az igen... :D de aki nem ért hozzá az minek írogat?
8/10 anonim válasza:
Mint már említették, a "normális" olyan 80.000 - 120.000 között van. Egy kezdőnek aki gyakorolni akar, annak ilyen árkategóriában kellene keresgélnie. A legjobb ár-érték aránya a Cort gitároknak van ebben a kategóriában.
9/10 Laci7 válasza:
Akkor humbucker.Igazad van annyira nem értek hozzá,csak amatőr szinten.Attól függ,hogy mire kell a gitár. Ha pop-rock akkor elég a single coil,ha meg rock és metál akkor humbucker.
10/10 anonim válasza:
Nem feltétlen kell úgy fogalmazni, hogy "elég". A humbucker-nek picit "sötétebb" a hangzása, a single coil-nak meg "vinnyogósabb". Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy erre meg arra a műfajra jó/nem jó. De egyébként ezeken belül is vannak márkák, azokon belül meg millió féle hangszedő, aminek más és más a hangzása, nem feltétlen kell leragadni a tévhiteknél. Annyi, hogy single coil hajlamos nagyon nagy torzításnál zajos lenni, szóval lehet death metalt meg stoner metalt nem single coil hangszedővel játszanék, de ezeket is ki lehet küszöbölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!