Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy kezdonek akarmilyen...

Egy kezdonek akarmilyen akusztikus gitar megteszi gyakorolni?

Figyelt kérdés
15-16 ezer ft korul?

2013. jún. 27. 19:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 27. 19:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Határozottan nem. Amit ennyiért kapsz, az biztosan nem lesz olyan, ami "megteszi". Mondjuk 20-25 ezerért használtan már találhatsz normálisat. Az olcsóbb Fender és Cort akusztikusokat ajánlom figyelmedbe, azok jó kezdőgitárok. Azért nem mindegy egy kezdőnek sem, hogy milyen gitárt használ, mert az ilyen nagyon olcsó hangszereknek nemcsak a hangjuk szokott rossz lenni, hanem általában a nyakuk/bundozásuk is rossz, ebből kifolyólag jelentős részüknél vagy nagyon magasak a húrok, és rettenetesen nehéz lefogni normálisan, vagy alacsonyak és zörögni fognak. Nemrég láttam, hogy neten hirdettek valami no-name gitárt 8 ezer forintért (!!!) az volt vele az egyetlen aprócska bökkenő, hogy a képeken látszott, hogy a 12. bundnál becslésem szerint 10-15mm volt a húrmagasság. Ami ugye mindent lehetővé tesz, csak azt nem, hogy játszon bárki is azon agitárnak nevezett képződményen.
2013. jún. 27. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:

[link]

Bármelyik jó ;)

2013. jún. 27. 19:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Honnan tudod? Használtad mindet?
2013. jún. 27. 21:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Na jó, c03-mat nem :D De 02, 08 meg eakusztik megvolt.
2013. jún. 27. 21:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Afenti linken miert vannak ugy learazva a gitarok?
2013. jún. 27. 22:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Mindig ennyiért nyomják;) Reklámpolitika :D
2013. jún. 27. 22:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Kedves 3-mas, véletlenül nem te vagy ezeknek a gitároknak a forgalmazója vagy annak valamilyen barátja/rokona? Nyugodtan mondhatjátok, hogy beszűkült vagyok, de én azt egyszerűen nem tudom elhinni, hogy áfá-val együtt tizenegypárezer forintért normális gitárt tudnak csinálni,úgy, hogy abból még hasznuk is van. Ha jól láttam a legolcsóbb 12e ft. Ha ebből levonjuk a 27% áfá-t akkor arra jutunk, hogy alig több mint 9 ezer forint összesen az előállítás és szállítás költsége + a gyártó és kereskedő(k) haszna. Nem gyanús ez egy kicsit?
2013. jún. 27. 22:42
 9/13 anonim ***** válasza:
igazad lehet, én nem a válaszadót akarom kritikával illetni, de egy gitár minősítésénél figyelembe kéne venni, hogy ki ír róla, nem csak azt, hogy mit. Ha aktív gitár írná, hogy próbálta, és jó gitár, neki elhinném, de azt is tudom, hogy egy kezdőnek bármilyen gitárt a kezébe adunk, annak nagyon örülni fog, és jónak tartja majd ,mert még nem fogott jobbat..
2013. jún. 27. 23:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Fogtam jobbat megnyugtatásul közlöm :D És nem, nem vagyok beépített reklámember, csak nemvágom, hogy egy 30 ezres Epi/Cort miért 30 mikor ez ~17. Próbáltam ugyanis mind, egyik sem világszínvonal. De az uniwell féláron tudja azt. És egy kis pénztárcájú kezdőnek ez nemmindegy.
2013. jún. 28. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!