Egy kezdonek akarmilyen akusztikus gitar megteszi gyakorolni?
Figyelt kérdés
15-16 ezer ft korul?2013. jún. 27. 19:15
11/13 anonim válasza:
A "féláron tudja ugyanazt" azért ritkán igaz ebben a legolcsóbb kategóriában. :)
Nem mondom, hogy kizárt, hogy az említett gitár jó legyen.
Nekem van Cort AD810, mint alapszintű gitár, ezt szoktam ajánlani ezért.
Van egy szintén olcsó kategóriás Johnson-om is, amivel elégedett vagyok.
De én meg azt nem vágom, hogy mivel ezek már amúgy is olcsó anyagokból és a legolcsóbb munkabérekkel készülnek Indonéziában és Kínában, mitől lesz ugyanilyen minőség féláron?
12/13 anonim válasza:
Én sem értem, sőt! Ugyanígy voltam! Pont azért hangoztatom most annyira. Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy egyáltalán említésre méltó az Uniwell. De próbáltam, és basszus, tényleg van olyan jó mint a belépő szintű márkásabb motyók. Hogy miért ilyen olcsó? Kérdezd meg tőlük! :D Én csak élvezem :D
13/13 anonim válasza:
Én nyitott vagyok rá, hogy kipróbáljam, bár most éppen errefelé nem találok ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!