Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen kellékekeket kell...

Milyen kellékekeket kell vennem az elektromos gitárhoz hogy el kezdhessek vele gyakorolni, ezek kb. menyibe kerulnek?

Figyelt kérdés

2014. okt. 19. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:

1 kábelt meg egy erősítőt.

20 ezerből megoldható.

2014. okt. 19. 10:38
 2/8 anonim válasza:
Azért lehetőleg adj a minőségre is, Roland cuccokat ajánlom, Laney is minőségi, de ha nem megoldható az erősítő, mert mondjuk panelban laksz, akkor vegyél egy Vox Unplug mini erősítőt, amire be kötsz még egy fejhallgatót, így csak te fogod hallani a zenét :)
2014. okt. 19. 11:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. okt. 19. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért egy heveder, vagy egy pengető sem árt... de persze ezek nélkül is lehet gyakorolni.
2014. okt. 19. 11:43
 5/8 Shazeen ***** válasza:
Gitár, kábel, erősítő,pengető, hangológép, metronóm.
2014. okt. 20. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:

1. Az olcsó kategóriában azért a "minőségi" kissé relatív fogalom, bármelyik márkáról beszélünk. :)

2. Gondolom Vox amPlug akart az lenni.

2014. okt. 20. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem ha olcsón akarsz kombót venni, akkor vmi ilyesmiben gondolkozz: [link]

Használtan szerintem féláron is megveheted, és ahhoz képest hogy csak 3W-os, nagyon szép hangja van és az benne a jó, hogy teli van effektekkel, mindenféle torzítás stb..

Nekem ugyan nincs ilyen, de hangszerboltban már többször játszottam rajta, és nagyon bejött. Szerintem fogok is venni ilyet, már csak azért is, mert elemekkel is lehet működtetni így akár tábortűz mellett is lehet elektromosozni.. igaz ennyiért már vehetsz pl 15W-os marshallokat, vagy hasonlót, de azokon valószínűleg nem lesz semmilyen effekt, vagy csak vmi szar overdrive.. aztán meg hiába 15 wattos, dob mellett egyik se lenne elég erős, szóval úgy is csak otthoni gyakorlásra alkalmasak

2014. okt. 20. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Itt egy videóbemutató róla : https://www.youtube.com/watch?v=01rVgISZdKE
2014. okt. 20. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!