Miért nem szereti a legtöbb nő a rockot/metált?
Azt veszem észre (de általában ez a fiatalabb korosztályra igaz), hogy fiúk/férfiak között még csak-csak akad aki szereti és fel is vállalja. Na de a csajoknál csak ezt a nagy SP, justine bieber, fluor mániát látom. Meg a tuc-tuc, az a legtöbb kedvence. Vagy talán csak nem merik beismerni maguknak sem, mert divatot akarnak követni ezekkel a mai sztárocskákkal? Érdekelne, hogy ki mit gondol erről?
Egyébként félreértés ne essék én amúgy lány vagyok, és szeretem nagyon is a rockot, sőt... csak nem értem néha a saját nemem többi tagját, hogy mikor meghallják mik, kik a kedvenceim, mint akik UFO-t láttak úgy néznek rám. A srácok legalább elfogadnak így, és nem furcsálkodnak, sőt, olyankor derül általában ki, hogy szívük mélyén nagyon is sok közülök szintén hasonlú ízlésű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!