Miért nem szereti a legtöbb nő a rockot/metált?
Azt veszem észre (de általában ez a fiatalabb korosztályra igaz), hogy fiúk/férfiak között még csak-csak akad aki szereti és fel is vállalja. Na de a csajoknál csak ezt a nagy SP, justine bieber, fluor mániát látom. Meg a tuc-tuc, az a legtöbb kedvence. Vagy talán csak nem merik beismerni maguknak sem, mert divatot akarnak követni ezekkel a mai sztárocskákkal? Érdekelne, hogy ki mit gondol erről?
Egyébként félreértés ne essék én amúgy lány vagyok, és szeretem nagyon is a rockot, sőt... csak nem értem néha a saját nemem többi tagját, hogy mikor meghallják mik, kik a kedvenceim, mint akik UFO-t láttak úgy néznek rám. A srácok legalább elfogadnak így, és nem furcsálkodnak, sőt, olyankor derül általában ki, hogy szívük mélyén nagyon is sok közülök szintén hasonlú ízlésű...
Kevesen hallgatnának? Nekem nagyon nem úgy tűnik :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__4694162-mi-a..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__6400146-mely..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__4522680-ki-m..
Nem olyan nagy vasziszdasz. Gondolj bele. Ki honnan "szerzi" a zenei ízlését. Baráti kör, család, stb.
A lányok (legalább is szerintem) több időt töltenek az anyjukkal, mint az apjukkal. Tehát kinek a zenei ízlése fog ráragadni?
A családban inkább apa hallgat keményebb zenét, vagy a bátyus, de valahogy a lányok annyira a bátyjukkal sem töltenek sok időt.
Ha ezt vesszük általánosságban, akkor a baráti körükbe sem viszik be a keményebb zenét, mert nem is hallgat olyat.
Fiúknál ha van egy haver, akinek a bátyja keményebb zenét hallgat, ott már megvan az esélye, hogy ráragasztja a többiekre.
Persze más tényezők is vannak. Nálunk pl. senki nem hallgat rockot, metált, stb. Én viszont szinte minden alfajt, köszönhetően olyan videojátékoknak, mint a need for speed, tony hawk játékok, matt hofman pro bmx...
Ezek jó kiinduló pontok.
Csak valahogy a videojátékokkal is inkább fiuk játszanak, nem a lányok. Főleg az ilyen autós, deszkás játékokkal ahol "normálisabb" zene van.
20/F
#12-es: Én pont az apukámmal töltök több időt :) .
Az öltözködésemen kicsit sem látszik, hogy rockot hallgatok, pedig azt teszem. Egyébként a sulinkban is több rocker lányt látni, mint fiút. 13/L
Új osztályomban a többség egy cukormázas kis tündi-bündit látott bennem első ránézésre. Aztán hívott anyukám, és a telefonomból Epica kezdett ordítani. Csöppet meglepődtek:D
De nem zavarta őket, tök okésan fogják fel a mai napig. Többekkel a zenei ízlésem révén lettem jóban:D
15/L
Utolsó, Te így gondolod! Egyáltalán nem vagyok eltelve magammal, és nem mondom meg a velem szembe lévőről, hogy mit hallgat, csak arról aki maga mondja. Én itt csakis azokról beszéltem, és mint mondtam, nem ítélem el őket se!!
Csak feltettem egy kérdést, mert volt egy észrevételem, és kíváncsi voltam, mások is tapasztalnak -e hasonlót.De hidd el, már megbántam azóta, csak sajnos törölni végleg nem nagyon lehet!
Még csak ,,büszke" se vagyok arra ami vagyok, és nem tartom magam többre, mint bárki más, sőt...
Egyébként nem, nem az a ,,rocker" aki úgy öltözködik, hanem aki megnyugvást, elégedettséget, örömet lel ezekben a zenékben, ezt én is így gondolom. Szóval nem vagyok egy olcsó kis ,,divatmajom".
Igen, lehetnénk büszkék a ,,rockerségünkre", de miért lennénk?
Mivel vagyunk mások, mint akárki más, más stílusú ember?-Ezt én is így gondolom, még ha nem is ez jött le a kérdésemből.
Nem tartom magam sokra, hidd el, ugyanolyan vagyok, mint bárki ezt tudom, és nem is akarom a figyelmemet felkelteni. Meg azóta, mint mondtam, kicsit megbántam, hogy ilyen bántó hangnemben tettem fel kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!