Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem szereti a legtöbb...

Miért nem szereti a legtöbb nő a rockot/metált?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre (de általában ez a fiatalabb korosztályra igaz), hogy fiúk/férfiak között még csak-csak akad aki szereti és fel is vállalja. Na de a csajoknál csak ezt a nagy SP, justine bieber, fluor mániát látom. Meg a tuc-tuc, az a legtöbb kedvence. Vagy talán csak nem merik beismerni maguknak sem, mert divatot akarnak követni ezekkel a mai sztárocskákkal? Érdekelne, hogy ki mit gondol erről?

Egyébként félreértés ne essék én amúgy lány vagyok, és szeretem nagyon is a rockot, sőt... csak nem értem néha a saját nemem többi tagját, hogy mikor meghallják mik, kik a kedvenceim, mint akik UFO-t láttak úgy néznek rám. A srácok legalább elfogadnak így, és nem furcsálkodnak, sőt, olyankor derül általában ki, hogy szívük mélyén nagyon is sok közülök szintén hasonlú ízlésű...

2014. dec. 30. 00:23
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja és én nem ítélek el senkit a stílusa alapján. Szóval várom a véleményeket, fiúk,lányok-főleg, hogy miért vagytok ezzel így? Csak érdekelne...
2014. dec. 30. 00:27
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Kikérem magamnak. Én szeretem. Ne általánosíts, csak mert nem látszik valakin hogy olyan zenét hallgat. Attól hogy te olyanokat ismersz, akik nem szeretik, még nem azt jelenti, hogy a legtöbb nő nem szereti.
2014. dec. 30. 01:07
 3/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, szerintem elég sok rocker lány van, legalábbis az én környezetemben. Rocker fiút viszont nem sokat ismerek (nem mintha sok fiút ismernék :D) A metál meg hát ugye nem tartozik a könnyen emészthető műfajok közé.

De amúgy szerintem, ha van is valóságalapja (én nem vettem ilyesmit észre), akkor az azért lehet, mert a fiúk ugye eleve "keménynek" vannak nevelve, meg ilyesmik, plusz nekik nem nagyon számít a divat (báár... manapság már...) a lányok meg kevésbé merik megvalósítani önmagukat, mert tőlük az van elvárva, hogy "lányosak", "trendik" legyenek.

Meg azért is tűnhet így, mert nem mindenki öltözik úgy. Rólam sem mondanád meg, hogy metált hallgatok :D

16L

2014. dec. 30. 01:17
 4/23 anonim ***** válasza:
98%

A lány akibe belezúgtam (15L) ő metált hallgat.keményebb számokat mint én :D

Nem látszik rajta hogy metálos mert teljesen normálisan öltözködik.ugyanez igaz rám is.

16F

2014. dec. 30. 01:28
 5/23 A kérdező kommentje:
Első: Én elhiszem, hogy vannak ilyenek, nem állítom, hogy egyáltalán nem, én is egy-két ilyet ismerek, csak az tűnt fel, hogy elenyésző a számuk, a fiúk sokkal többen vannak, akik szeretik.:)
2014. dec. 30. 09:07
 6/23 A kérdező kommentje:
Második: Igen, valami ilyesmire gondoltam én is, hogy ez lehet az oka. :)
2014. dec. 30. 09:09
 7/23 A kérdező kommentje:
Harmadik: Ezzel én is így vagyok, 12 éves korom óta rocker vagyok, de nem látszik az öltözködésemen úgy igazán. Most vagyok 20 éves, annyi, hogy nem nagyon hordok feltűnően színes, rikító ruhákat, inkább fekete, vörös, bordó stb. Sötét farmer, fekete pulcsi, farmerdzseki, bőrkabát stb. Amúgy teljesen ,,normálisan" öltözködöm a hétköznapokban, csak nem vagyok egy cicababás, ennyi,ezeken kívül nem veszek fel mindenféle olyasmit amitől egyből lerína rólam. Aki ismer az tudja rólam. Nem titok. Aki megkérdezi mit hallgatok, annak elmondom, nem hazudok. Na akkor néznek nagyokat, és sok lány mintha kicsit távolságtartó is lenne velem ezután, miután elmondom. Amikor bulizom, általában csak akkor nézek ki színtiszta rockernek. Na akkor általában egyből mindenki levágja, és nem tetszésüket fejezik ki sokan a buszon, metrón stb.
2014. dec. 30. 09:18
 8/23 A kérdező kommentje:
Az egyetemen ahova járok, ott is vannak új haverjaim (csak lányok), és nem nevezném őket igazi barátnak, mert tényleg csak haverok, és mikor megtudták miket szeretek meg, hogy járok rock kocsmába, na akkor a legtöbb elhűlt, és elkezdtek velem furán viselkedni. Azóta mintha kicsit ki is taszítanának.
2014. dec. 30. 09:21
 9/23 anonim ***** válasza:
87%
nem hiszem, hogy a barátaid (vagy haverjaid) elítélnének az alapján, hogy milyen zenét hallgatsz.. lehet, hogy inkább azon kéne elgondolkodnod, hogy te hogyan viselkedsz velük. én is rock zenét hallgatok, és összesen egy barátnőm van, akivel nagyjából egyezik a zenei ízlésem, a többiek mind fiúk. (bár szerintem ez véletlen, sok rocker lányt ismerek) és a legjobb barátaim se hallgatnak rockot, de nem hiszem, hogy ezen múlik, ki milyen barát.. én sem értem, miért szereti valaki partizenéket, de ez mindenkinek a szíve joga. és ha a haverjaid azt érzik emiatt kevésbé kedveled őket, nyilván el fognak hidegülni
2014. dec. 30. 09:57
 10/23 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, nem ítélek el senkit a zenei stílusa alapján, azért sem ha parti zenéket hallgat. Nem viselkedek velük sem arrogánsan, sem tuskón, de flegmán sem egyáltalán. Én mindenkivel kedves vagyok,amennyiben nem árt nekem az illető. Nem ártottak nekem igazán, ezért teljesen rendesen, normálisan viszonyulok hozzájuk, beszéélgetek/beszélgetnék én velük, de valahogy ők úgy legtöbbször nem igazán vesznek figyelembe. De lehet, csak én képzelem be. Most nem azt mondom, hogy ez a legnagyobb bajom, mert rajtuk kívül van több régi igaz barátom (van köztük rocker is , és nem rocker is, nem azon múlik nálam) akik szeretnek, és én is őket, és velük 100%-ban megértjük egymást. Csak különösnek tartom, mert nem érzem, hogy ártottam volna nekik, (az újaknak)és mindig türelmes is vagyok, segítőkész is próbálok lenni stb. De mindegy, ott vannak a régi jó barátok,akikkel holnap is együtt.:)
2014. dec. 30. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!