Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ha mindennap...

Szerintetek ha mindennap eneklek es gyakorlok lehet jobb hangom? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Atlagos hangom van, tehat nem rossz es ha eneklek valamit akkor van benne egy-ket hamis hang. Szeretnek szebben enekelni, szerintetek ha napi 30percet enekelnek beeneklessel egy ido utan jobb hangom lesz?

2014. dec. 24. 16:26
 1/5 anonim válasza:
Hát attol nem lesz jobb a hangod. A hagszálaidnak is fejlődnie kell es ezt csak egy ének tanar tudja fejleszteni különbözo gyakorlatokkal. Ez nem olyan mint egy motor, hogy ha sokat mesz vele akkor felmelegedik es jobban megy vagy ilyesmi. Ez egy kemeny munka . En jarok enek tanarhoz es csak ugy fejlodik a hangom. Egy eve jarok tanarhoz es csak angyon lassan fejlodik a hangom. Ui: bocsi hogy ekezet nelkul irok csak telorol vagyok. :). Remelem hogy tudtam segiteni/tanacsot adni. :).
2014. dec. 25. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt:)

felkeresek egy enektanart.

2014. dec. 27. 12:26
 3/5 anonim válasza:
De igen, tud fejlődni a hangod, ha épp olyan a hangszíned. Nekem mindenki azt mondta, hogy nem lehetséges és mégis sikerült. Csak hinned kell magadban, ha nagyon szeretnéd, előbb vagy utóbb eléred.
2015. jan. 5. 23:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Enektanarra sajna nincs penz de elkezdtem napi 1orakat enekelni azota es ugy erzem maris tisztabbam eneklel persze msg mindig nem tokeletesen de ugy erzem javult.
2015. jan. 6. 17:31
 5/5 anonim válasza:

szia

én nagyon jól éneklek!!!

és ezt úgy értem el hogy hang gyakorlatokat végeztem

pl

egyre magasabb hangon énekelsz

légzés technika fejlesztés.......

ami nagyon fontos:

jó hangszín

ritmusérzék

kotta ismertség.......

ha jól akarsz énekelni ne erőltesd a hangod készíts beosztást mondjuk 1. nap 5 percet

2, nap 10- et ...

és így tovább amíg eléred a 1 órát ne eröltesd.

2015. febr. 14. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!