Mi baja van sokaknak Robbie Williamsszel?
Figyelt kérdés
Nem szeretem kimondottan, de most megtetszett egy dala, és valahogy mióta figyelek rá, azt tapasztalom, hogy elég negatív megítélése van. De miért?2014. dec. 15. 14:20
2/7 A kérdező kommentje:
És ha már ilyen humoros vagy, elmondanád, hogy miért? Nyilván az indoklásra voltam kíváncsi, nem arra, hogy hány ember tudja ideírni, hogy utálja, információtartalom nélkül.
2014. dec. 15. 19:39
3/7 anonim válasza:
Pl mert sz-a-r zenét csinál?!
Hát egy 'zenészt' miért lehet kedvelni/nem kedvelni? Nehéz kérdés...
4/7 A kérdező kommentje:
Sok mindenért. Pl. Justin Biebert azért utálja mindenki, mert úgy viselkedik, mint egy paraszt. Én is azért utálom. és ha csak a zenéjét utálnád, nem írnád, hogy halva szülessen. Vagy te is paraszt vagy, mint Justin Bieber. Már bocs. Pont ez az, hogy úgy vettem észre, hogy nem a zenéjét utálják. De hogy mit, azt nem tudom.
2014. dec. 15. 20:22
5/7 anonim válasza:
Leginkább talán mivel a 2000-es években a csapból és az ő zenéje folyt és túlságosan mainstreammé vált emiatt + sokan nem ismerik az új zenéit és emiatt már kiöregedő popsztárnak gondolják, aki már csak a pénzért csinálja - ami szerintem egyébként rá nem igaz
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ. Igen, emlékszem, hogy akkoriban nekem is az agyamra ment, mert valóban sok helyen volt. A kiöregedésről meg nem gondolom, hogy rossz dolog lenne, lesznek a hírességek 70 évesek is valamikor. És szerintem ez kicsit óhatatlanul is azzal jár, bármilyen nagy előadó volt is valaki, hogy picit elkezdi önmagát ismételni.
2014. dec. 16. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!