Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kezdőnek megfelelő lenne ez a...

Kezdőnek megfelelő lenne ez a gitár?

Figyelt kérdés

Karácsonyra szeretnék szüleimtől gitárt kérni,mert már régebben is szerettem volna megtanulni.Semmi tapasztalatom nincs,de van ismerősöm aki segítene,meg internetet is igénybe venném.:D Akusztikus gitárra gondoltam,ez szerintetek megfelelő lenne? Egyáltalán nem értek hozzá,így örülnék ha esetleg egy párat ti is küldenétek amit jónak láttok :) Előre is köszönöm! 14/L

[link]

2014. dec. 13. 10:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem én írtam ezt de miért baromság? A nejlon húr egy kezdőnek tényleg kevésbé vágja az ujját, főleg hogy a kérdező lány.
2014. dec. 14. 08:54
 12/26 anonim ***** válasza:
A nő és férfi biológia különbségeinek ez az újszerű megközelítése Nobel díjat érdemel.
2014. dec. 14. 16:03
 13/26 anonim ***** válasza:

Mert a fém húr sem vágja szét az ember ujjait, akkor sem, ha lány..vagy nő..vagy kisfiú.

Ha nekem 6évesen nem vágta szét...ne vágja már szét egy 13-14-16éves lánynak se, kérem szépen. Ezért baromság.

Ilyen szemlélettel meg a zeneiskola korhatárhoz köthető lenne.

Amúgy meg, szerinted a trombitálástól hogy nem szakad szét a kisgyerekek szája? hm?

2014. dec. 14. 19:42
 14/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :D tök jó egyébként mindenki mást ír..:D
2014. dec. 18. 15:46
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mit nem értetek. Aktív Gitárnak szerintem egy nőnek (lánynak) gyengébbek az ujjai mint egy férfinak (fiúnak) ezáltal kezdetben nehezebben szoritja le a húrokat. Egyébként akár hiszed akár nem a fém húr leszorítása kezdetben igen nagy fájdalmakkal jár(hat). Egy nőnek pedig általában alacsonyabb fájdalom küszöbe van mint egy férfinek szerintem. Csak azt ne írjátok erre hogy himsoviniszta vagyok
2014. dec. 18. 15:50
 16/26 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy a "szerintem"-et nem kevered össze a tényekkel, ugye? :)
2014. dec. 18. 18:52
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem látom be, miért kéne éppen a gitárnál különválasztani a nőknek valót.

Nincs női hegedű, női zongora, női cselló, női fuvola, női akármi, a hangszerek nemfüggetlenek.

Ha fáj, hát fáj. Minden hangszernél meg kell szenvedni a természetellenes mozdulatokat és ingereket, teljesen mindegy, férfi vagy nő az illető.

Ha nő lennék, engem inkább bosszantana, ha nem tartanak egyenrangúnak egy férfival, hanem rálegyintenének, hogy ennek egy gyengébb dolog kell, mert nem bírja a fájdalmat.

2014. dec. 18. 18:58
 18/26 anonim ***** válasza:
Már bocsi de ki beszélt itt rajtad kivül női zongoráról? Én arra reagáltam hogy azt írta valaki hogy hülyeség az hogy a nylon kevésbé vágja az ujjat. Egyébként attól még vehet valaki fémhúrós gitárt mert lány vagy mert 14 éves csak legyünk tisztába vele hogy azon nehezebb lenyomni a húrókat. NA nem kell beleláltni dolgokat másnak a kommentjébe.
2014. dec. 18. 19:44
 19/26 anonim ***** válasza:
Meg a széles nyak miatt egy kiskezű egyén nehezebben tud játszani a nylon húrosokon. És az is tény, hogy a lányoknak kisebb a kezük.
2014. dec. 18. 20:00
 20/26 anonim ***** válasza:
Így van ez is igaz.
2014. dec. 18. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!