Kezdőnek megfelelő lenne ez a gitár?
Karácsonyra szeretnék szüleimtől gitárt kérni,mert már régebben is szerettem volna megtanulni.Semmi tapasztalatom nincs,de van ismerősöm aki segítene,meg internetet is igénybe venném.:D Akusztikus gitárra gondoltam,ez szerintetek megfelelő lenne? Egyáltalán nem értek hozzá,így örülnék ha esetleg egy párat ti is küldenétek amit jónak láttok :) Előre is köszönöm! 14/L
Mert a fém húr sem vágja szét az ember ujjait, akkor sem, ha lány..vagy nő..vagy kisfiú.
Ha nekem 6évesen nem vágta szét...ne vágja már szét egy 13-14-16éves lánynak se, kérem szépen. Ezért baromság.
Ilyen szemlélettel meg a zeneiskola korhatárhoz köthető lenne.
Amúgy meg, szerinted a trombitálástól hogy nem szakad szét a kisgyerekek szája? hm?
Nem látom be, miért kéne éppen a gitárnál különválasztani a nőknek valót.
Nincs női hegedű, női zongora, női cselló, női fuvola, női akármi, a hangszerek nemfüggetlenek.
Ha fáj, hát fáj. Minden hangszernél meg kell szenvedni a természetellenes mozdulatokat és ingereket, teljesen mindegy, férfi vagy nő az illető.
Ha nő lennék, engem inkább bosszantana, ha nem tartanak egyenrangúnak egy férfival, hanem rálegyintenének, hogy ennek egy gyengébb dolog kell, mert nem bírja a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!