Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Úgy összességében, miről...

Úgy összességében, miről szólnak magyarul a Primus szövegei?

Figyelt kérdés
A google fordító nem igen adja vissza. :D

2014. nov. 29. 12:07
 1/4 A kérdező kommentje:
2014. nov. 29. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Helló! A Mr. Krinkle a Faith No More-on belüli történésekről szól, akkor íródott, amikor Jim Martin távozott a bandából. A My Name Is Mud egy gyilkosról szól, aki E/1.-ben meséli a történetet, amelyben megölt egy embert és elásni készül, mielőtt szagot eresztene. (Mindez jó adag fekete humorral tálalva.) A Too Many Puppies egy háborúellenes dal, amiben a Primus a nemtetszését énekli meg, érthető módon ellenzi azt, hogy fiatal srácokat küldenek ki a frontra. (A 'puppies' itt a fiatal katonákat jelenti.) A Shake Hands With Beef meg egy vegetáriánus fickóról szól, aki egyszer megkóstolja a húst. :D Remélem, segítettem valamennyit! :D
2016. jún. 27. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Apropó, zenélsz? :D Ha igen, lenne kedved egy ilyesmi jellegű bandát összehozni? :D
2016. jún. 27. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ómájgád, erre már 5 és fél éve válaszoltam, még a régi fiókomból. :D Annyi pontosítással élnék, hogy a Shake Hands With Beef-hez lehet faxverést is társítani jelentésként. XD (Mint a "beat the meat" kifejezésnél.) A Primus-nál igazából sosem tudni, meg őszintén, engem a zene jobban érdekel. A zenekari ajánlatom továbbra is fennáll(na), de amint látom, nem látogatod az oldalt. :( (Viszont, aki ezt olvassa, dobjon egy privit, amennyiben érdekli a zenekarosdi!)
2022. febr. 13. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!