Schecter vs Cort gitár?
Figyelt kérdés
Schecter giátorkról mi a véleményetek?Valaki azt mondja elég silány minőség, pocsék az elektronika, emg a gitár anyaga sem a legjobb, és inkább Cort-nál maradjak.
Én a sima Omen 6-ost nézegetem meg a Cort KX-5öt itt egy EMG 81-el.
Ilyesmit akarnék játszani:
https://www.youtube.com/watch?v=QCr4rnsEIsQ
2014. nov. 26. 18:18
1/2 anonim válasza:
a schecter és a cort között annyi a különbség hogy azokat a gitárokat amiket írtál cortból jobb minőséget kapsz ennyi pénzért...
a schecter elég jó márkának számít csakhát pont e-miatt kb. 150k alatt nem kapsz igazán jót belőle...
megjegyzem hogy én személy szerint nem szeretem a schecter-t , de ez szubjektív nézőpont kérdése már... :D
2/2 anonim válasza:
Megneztem, a ket gitar. Nekem a cort hangja jobban tetszik, de ez nem azt jelenti, hogy a masik rossz lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!