Cort KX5 pickup csere EMG 81/85 szettre! Mi a véleményetek? Valamint milyen hangolást, s húrkészletet válasszak, s ha kell a nyakat mennyire kell elállítani?
Jó.
Olyan hangolást válassz, amilyen szeretnél.
Ilyen stílusban jellemzően H alatt/12-es húrkészlet fölött
Az én kristálygömböm meg a szervizben van. :)
Köszönöm a válaszokat!
én A#ra használok 12-es húrokat szóval drop-C re szerintem elég a 11-es is nehogy túl feszes legyen!
de azt nem tudom hogy érdemes-e egy olyan gitárba rakni olyan hangszedőket ami a gitár árának több mint az egyharmada, a hangját biztos feldobja valamennyire de a többi alkatrész vagy fa minőségén nem változtat...
húrokból ernie ball cobalt-ot vagy titant ajánlanék!
a nyakat meg akkor kell állítani ha ferde, szóval ha nem értesz hozzá akkor vidd el egy szakértőhöz , gondolom a hangszedőcserét se te végeznéd, ott talán tudnak segíteni ha ferde!
A KX5 azért nem a gagyi kategória.
Raktam én már 200 dolláros Dean gitárban 230 dolláros EMG Zakk Wylde szettet is.
Ez is igaz, de ha mondjuk valaki megszerette valamiért az adott hangszert és úgy érzi, épp passzol hozzá, csak a hangját akarja tuningolni, akkor érthető.
Ennél extrémebb kívánsággal is volt dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!