Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Aki ért is hozzá....

Gitárosok! Aki ért is hozzá. Szerintetek megérné?

Figyelt kérdés
Szóval nekem nagyon tetszik a Cort CR-100 as elektromos gitár. Csak szerintem a hangszedője nem a legjobb. Megérné nekem megvenni ezt a típusú gitárt és aztán befektetni egy jobb féle hangszedőre? A gitár ára 60 000 ft. Jelenleg van is rá pénzem, most kezdeném tanulni és most is akarom megvenni nem még gyűjteni. Szóval ha megveszem és kicsit később vennék bele hangszedőt az úgy jó vagy esetleg inkább nézzek másik gitárt?

2014. nov. 23. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez mind attól függ, milyenre cserélnéd a hangszedőt és azt mennyiért tudod megvenni.
2014. nov. 24. 06:03
 2/4 RicsiSquier ***** válasza:

Az az igazság, hogy hitelesen az ilyen kérdésekre csak olyan ember tudna válaszolni, aki már használt ilyen gitárt. Hiába értenék hozzá, nekem még a kezemben sem volt Cort gitár. Egyébként meg lehet, hogy ami nekem kényelmes és jó hangzású is, az neked nem.

Nagy általánosságban azt lehet mondani, a gitár paraméterei alapján és az alapján a mit a Cort gitárokról olvastam/hallottam, hogy ha most kezdesz tanulni, akkor ez egy megfelelő gitár lehet. Aztán amire eljutsz odáig, hogy pickupot akarsz cserélni, már te is fogsz annyira érteni hozzá, hogy eldöntsd megéri-e.

Mondjuk én úgy gondolkodnék, hogy ha Les Paul akkor Gibson, ha nem Gibson akkor Epiphone.

2014. nov. 24. 07:27
 3/4 kojee ***** válasza:
A cr100, nekem kényelmes hangszer, és a gyári hangszedői sem használhatatlanok. Amúgy meg sokat tud javítani a hangján, ha lecseréled a hangszedőket.Viszont ennek a típusnak a tuningolása kicsit sem éri meg,mert ha később el szeretnéd adni kevés eséllyel fogsz annyit kapni érte mint amennyit belefektettél.
2014. nov. 24. 09:40
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:D a másik kiszemeltem egy cort kx5 ös :D szerintetek akkor inkább azt megérné a paraméterek alapján, ha nem is ismeritek őket személyesen

?

2014. nov. 24. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!