Gitárosok! Aki ért is hozzá. Szerintetek megérné?
Az az igazság, hogy hitelesen az ilyen kérdésekre csak olyan ember tudna válaszolni, aki már használt ilyen gitárt. Hiába értenék hozzá, nekem még a kezemben sem volt Cort gitár. Egyébként meg lehet, hogy ami nekem kényelmes és jó hangzású is, az neked nem.
Nagy általánosságban azt lehet mondani, a gitár paraméterei alapján és az alapján a mit a Cort gitárokról olvastam/hallottam, hogy ha most kezdesz tanulni, akkor ez egy megfelelő gitár lehet. Aztán amire eljutsz odáig, hogy pickupot akarsz cserélni, már te is fogsz annyira érteni hozzá, hogy eldöntsd megéri-e.
Mondjuk én úgy gondolkodnék, hogy ha Les Paul akkor Gibson, ha nem Gibson akkor Epiphone.
köszi a válaszokat:D a másik kiszemeltem egy cort kx5 ös :D szerintetek akkor inkább azt megérné a paraméterek alapján, ha nem is ismeritek őket személyesen
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!