Miért nem tudok egyszerre gitározni és énekelni?
Figyelt kérdés
8 évet jártam zenesuliba, ahol megtanultam énekelni alapszinten. Akármilyen háttérzajt is hallok, simán eléneklek egy teljesen más számot, nem zavar meg. Gitározni 1 éve tanulok. Megtanultam egy dalt ( Tcs-Örökké tart) akkordokkal játszani. megy a ritmusban pengetés is, sehol sem akadok meg, de ha énekelni kezdek, eltévesztem és onnan már nem tudok vagy csak nagyon nehezen visszatalálni a helyes ritmusba. Valaki valami tipp? :'(2014. nov. 23. 21:20
1/4 Rsta válasza:
Ezt nyilván gyakorolni, fejleszteni kell. Gitározás közben beszélgess valakivel, úgy gyakorolj. Ha nincs senki a közelben, mondj verset.
2/4 anonim válasza:
Függetlenítés.
Mi úgy gyakoroltunk suliban, hogy elkezdtünk kézzel ütni egy ritmust egy ideig, aztán hozzá énekelni egy másikat.
Először lassan, egyszerűt és ha az már ment, kicsit gyorsabban, majd bonyolultabbat.
Volt olyan számunk az együttesemmel, ahol a gitáron egy szólót kellett játszanom, miközben egy másik dallamot énekeltem. Baromi nehéz volt.
Először rengeteget gyakoroltam a szólót, mikor már tök reflexszerűen ment, akkor elkezdtem lassan az éneket hozzá.
3/4 A kérdező kommentje:
Ezer köszi a válaszokat. :P Életmentők vagytok!
2014. nov. 23. 21:56
4/4 anonim válasza:
Próbáld meg ugy hogy elkezded énekelni es mellé csak egyszer megpengeteted az akordokat.Egyebkent csak gyakorlás kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!