Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van valami titka hogy hogyan...

Van valami titka hogy hogyan kell egyszerre gitározni és énekelni?

Figyelt kérdés

Kezdő gitáros vagyok, van pár kb olyan Tankcsapda-Egyszerű dal kaliberű szám, amit el tudok játszani, konkrétabban ez is köztük van, viszont ha megpróbálom közbe énekelni is a dalt akkor egyszerűen összekeverednek a kezeim. Ha pedig inkább a játékra figyelek oda akkor meg egyszerűen nem tudom énekelni x.x Rossz ritmusban meg rossz hangok jönnek ki a számon, egyszóval a 2 együtt összekever.

Van ennek valami titka hogy hogyan kell egyszerre a 2-t? Vagy próbálgattam először külön éneket, majd külön gitárt és utána a 2 egybe, de úgy se megy.

Hogy kell ezt egyáltalán begyakorolni?

2013. jún. 7. 00:46
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
ezért kell tanárhoz menni. még mindig nem olyan dolgokról kérdezel amit egy kommentben le lehet írni. ha valaki tanártól tanul, annak megy, aki meg csak kínlódik, magára vessen :)
2013. jún. 7. 07:45
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Ehhez mondjuk pont rohadt fölösleges a tanár, ezt csak gyakorolni kell rohadt sokat.

Igen a lényeg az, hogy külön külön nagyon magabiztosan menjen a kettő, aztán kell együtt gyakorolni.

Megsúgom nem 2-3 nap lesz mire normálisan fog menni, hanem 2-3 év.

2013. jún. 7. 09:58
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
2 év gyakorlás után eltudom játszani a Megadeth Holy Warst gitárral,énekkel egyszerre.Napi 5-6 órákat gitározok + fél-egy órát ének+gitár.Inkább a gitározás menyjen annyira,hogy fejen állva is eltudj játszani bármit csukott szemmel miközbe a szomszéd szobába üvöltözöl a tesódnak.Ha ez megvan akkor próbálhatsz mellé énekelni.Nekem elején az segített,hogy lábbal ütöttem a tempót.
2013. jún. 7. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elõször próbálj egyszerubb pengetesu lassabb számot játszani,aztán nehezebbet,össze fog jönni.
2013. jún. 7. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elõször csak lehúzol mindig 1-1 akkordot és úgy énekelsz.Ha ez biztosan megy utána próbáld le-föl vagy ahogy van.Fog az menni nekem is ment,de nem kell hozzá 2 év.
2013. jún. 7. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
hát de ha hozzá sem tud kezdeni, csak nekiugrik, és nem megy, akkor arra azért jó a tanár, hogy először megtanítsa hogy hogy kell eljátszani, aztán kontrollálja az egészet. biztos vagyok benne hogy azért nem megy, mert gitáron sem tudja eljátszani, aztán meg ahogy nekiesik, fel is adja.
2013. jún. 7. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!