Gyerekek, ti láttatok már tágra zárt szemeket?
Figyelt kérdés
Hát ez kész x)
"Szerelmed tágra zárt szemmel várom" ezt énekli Zséda.Van ennek valami értelme?????????:D
2014. nov. 12. 16:38
1/5 anonim válasza:
Ezt már én is észrevettem ,jót is röhögtem... :D
Szerintem ez nyelvtanilag és jelentésileg is helytelen.Zséda nem vette észre?
2/5 anonim válasza:
Szerintem ő nem a szemére gondolt hanem a nunijára.
3/5 anonim válasza:
A Tágra zárt szemek, eredeti címén: Eyes wide shut egy 1999-ben bemutatott Stanley Kubrick film címe. Gondolom a fenn említett "zeneműben" jópofának gondolta ezt a geget a szövegíró.
4/5 anonim válasza:
Régi kérdés, de ezt átvitten kell értelmezni.
Tágra zárt szemmel várja a szerelmet = nem keresi a szerelmet, belefásult abba hogy várja a szerelmet, esetleg már csak gépiesen van jelen a kapcsolatban mert kihült a szerelem.
5/5 anonim válasza:
*Illetve még azt is jelentheti, hogy elzárkózik a szerelem elől mert fél a csalódástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!