Láttatok már 3 humbuckeres gitárt?
Figyelt kérdés
voltam egy rock koncerten,és mindkét gitáros gitárjan 3 humbucker hangszedő volt. Ez gyárilag van rajta? ilyet lehet kapni?2014. nov. 8. 16:32
1/15 anonim válasza:
Beirhatnád Googleba haver...
Egyébként nem hiszem hogy jól láttad, ritka az ilyen.
3/15 A kérdező kommentje:
egy ilyen megéri?
bolthely.hu/zovanyi/id/23579_DIMAVERY_LP-710_3PU_szologitar__Les_Paul_foma__fekete_26219394
2014. nov. 8. 16:47
4/15 anonim válasza:
Persze, Peter Frampton Gibson Les Paulja például, de nem biztos, hogy sok haszna van.
Nem véletlenül ritka, kevesen használják ki.
5/15 anonim válasza:
Minek neked három humbi?
Mire kell, ilyen gyakran használnád?
Mert ezért a pénzért már egy jobb gitárt is kaphatnál kettővel...
6/15 anonim válasza:
Azért akar ilyet, mert már nem a floyd rose a kényelmes ülve gitározáshoz...
elzmny
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__6245796-cort..
7/15 anonim válasza:
Haver légy szíves nézz már utána a dolgoknak mert szinte azt se tudod szerintem mi az a gitár..
8/15 anonim válasza:
9/15 anonim válasza:
mondjuk azt hozzáteszem, hogy szerintem sincs sok értelme dehát aki megteheti :D
10/15 anonim válasza:
Nyilván azért kérdezte, mert annyira ért hozzá... Komolyan, sosem értem miért kell valakit lenézni. Azért van ez az oldal, hogy itt megkérdezheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!