Láttatok már 3 humbuckeres gitárt?
Tehát azért van ez az oldal, hogy mindenki át nem gondolt és amúgy egy 2-3 szavas Google kereséssel 5 másodperc alatt megválaszolható kérdéseket tegyen fel, gyakran olyanokat, amiket már számtalanszor itt is megválaszoltak?
Ez az, szoktassuk le őket még inkább a gondolkodásról.
Végül is ez a helyes módszer, meg se próbálkozni azzal, hogy önállóan megoldjon egy rém egyszerű feladatot, elég csak belekiáltani a levegőbe, majd valaki úgyis megoldja helyette.
Ehhez a floyd rose-zal ülve gitározós témához azért tegyük már hozzá hogy értelmezni kéne egy mondatot...
Közölte hogy a amiket próbált, floyd nélküli gitárokat, nem voltak kényelmesek neki. Szó nem volt arról hogy ez összefügg azzal, hogy floydos vagy nem, még csak nem is félreérhetően írta. Szóval attól függetlenül hogy hülyeségeket ír, itt te magarázod bele, a saját értetlenséged! :)
Aktív Gitár!
Ha találsz 1 perc alatt olyan oldalt, ahol ezek rendszerezve vannak, akkor elismerem, hogy igazad van. Mellesleg én nem azt mondtam, hogy ne guglizzon rá, én úgy értettem, hogy nem kell lenézni, csak mert nem tudja. Egyébként melyik az egyszerűbb? Itt megkérdezni, vagy szenvedni a kereséssel? Lehet én vagyok a balf* sz, de én nem találtam olyan oldalt, ahol ezek "rendszerezve" lennének. Amúgy igen, tudom, sok a hozzá nem értő, akik azt hiszik nagyon tudják -emiatt én is inkább megpróbálok rákeresni- de hát ez már a kérdező problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!