Autista gyerekek szülei? 2 éves korban láttatok már valamit a babán?
Az én fiam két éves nem beszél, de megérteti magát, ha adok neki utasításokat egyből megcsinálja, viszont 3x kell szólni, mire figyel a nevére lehet vele játszani, viccelni, nevet sokat. De idegen emberek között se hall se lát. Nincsenek dühkitőrései, sem megrögzült szokásai segítenétek? köszönöm
lehet csak figyelemzavar,
lehet csak egy 2 éves gyereked van!!!!!
az autizmusnak ezer fejtája van és abbol is erösebb gyengébb stb... ezt rögtön még egy szakember sem tudja megmondani.
nem pedig itt anyukák akiknek szuper gyerekeik vannak.
amit leírtál normál egy 2 évesre. ha neked valami nem stimmel, egyszerüen besétálsz a gyerekorvoshoz, elmondod a problémádat aki tovább küld a megfelelö szakorvoshoz.
Szia!Az én kislányom is 2 éves,nem beszél egy szot sem,nem is igazán érti meg amit kérek töle,a nevére nem hallgat.
Még sok aproság van,ami miatt most kértem idöpontot,h megnézzék.
Látszik igen.
A barátnőm testvérének a lányán látszott, hogy valami nincs rendben, egyébként teljesen normális kislány volt, szót fogadott, nem voltak dühkitörései, kommunikált, én is vigyáztam rá hosszabb ideig és semmi gondom nem volt vele. Nagyon okos kislány volt. De valahogy furcsa.
És mondta barátnőm, hogy autista, de nem kifejezettek a tünetek, de nagyon nagyon vigyázni kell vele, mert bármikor előjöhetnek egy inger hatására vagy oda kell figyelni például a higanyra, nehézfémekre-mert lehet belőle klasszikus esőember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!