Szerintetek mi a jó zenei ízlés? Egy jó ízlésű ember miként hallgat zenét, miként válogat?
Ismét a 4-esnek: Azok a sznob gyökerek. Nem azért hallgatják a zenét, mert örömüket lelik benne, hanem ezzel fitogtatják nemlétező felsőbbrendűségüket.
Én is már jó pár éve kiestem a "méjnsztrím"-ből, s magam kutatom, válogatom ki a zenéimet, minden stílusból.
Van, aki nem szereti a gyűrűk urát, és nem élvezte a csatajelenetek alatt hangzó zenéket? Pont illettek a körülményhez. Nehéz lett volna elképzelnem, hogy egy Nicki Minaj-ra, vagy egy Selena Gomez számra szabdalják az orkokat...Minden stílusnak megvan a saját varázsa, érzékisége. Minden stílusban van jó, igényes, és van rossz, igénytelen zene is(bár sajnos ezek a felkapottabbak). Pár éve nagyon ránk erőltették a rádióban a Pitbull számokat, és én nem vagyok oda érte, már-már idegesítő, de például Timber című száma kifejezetten tetszik. Nincs olyan együttes, aminek minden száma tetszik valakinek.
A jó zenei ízlésre visszatérve: Szerintem van olyan; amikor a kis kölök már 3-adjára játsza a telefonján a Gangnam Style-t, és nézi, hogy ki vevő rá(ku*vára senki), akkor azt mondom, hogy annak nincs zenei ízlése, és nem mellesleg egy fületlen bögrével egyenlő viselkedése (elnézést kérek a bögréktől). Summa summarium, Aki a Viva-n meg a tucat zenéken nő föl, sodródik az árral, a diszkóban élvezi a szétbasszusolt zenéket, hát istenem...nekem nem fáj, csak ha ugyanabban a diszkóban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!