Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnan tudok letölteni Tankcsa...

Honnan tudok letölteni Tankcsapda, Depresszió,30Y, Bikini, stb. zenéket, albumokat?

Figyelt kérdés

Torrentet nem szeretem, legtöbbször lassú. De ha jobb lehetőséget nem tudtok, vevő vagyok arra is. :) DC-vel is próbáltam, de nem működik rendesen, már a keresés sem indul el vele. Szóval az felejtős, de ha valaki tud hozzá beállítási segédletet magyarul, érthetően, akkor az is érdekel. Google nem sokat segített eddig.

Szóval, ha tudtok segíteni, nagyon megköszönöm!

2008. aug. 12. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

mymusic.hu

limewire

morpheus (bár úgy tudom ez szarakodik mostanában)

zajlik.hu

2008. aug. 12. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
limewire-t töltsd le ott mp3-omban vanna
2008. aug. 12. 22:45
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

www.mp3portal.hu

vagy letöltheted a Cabos-t is

2008. aug. 12. 22:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, köszönöm a választ, de sajnos a Limewire találatait múltkor nem nagyon sikerült letölteni, mert "need more sources" üzenettel az összes Depresszió letöltés leállt. Tankcsapdát azt sikerült letölteni onnan, de gondoltam hátha tudtok egész albumokat. :) A Bikinire nem nagyon volt találat.
2008. aug. 12. 22:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezeken az oldalakon elidőzöm kicsit. :) Bár az mp3portal-on nem nagyon tudok rájönni, a keresés hogyan is működik. Illetve, mivel fórum, nem nagyon találom, hol vannak linkek a letöltésekhez.
2008. aug. 12. 23:00
 6/9 anonim válasza:
100%

ezt nézd meg:

[link]

2008. aug. 19. 13:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. aug. 19. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljes albumok letöltése: cold.hu

(nagyon sok albumot találsz, letöltés rar formátumokban)

2009. jan. 3. 21:15
 9/9 anonim válasza:
100%
letoltod a realplayer és akkor 1 klikeléssel letoltod a youtube rol a kedvenc videodat vagy zenét (nagyon sok formátumban tudod letolteniI)
2009. okt. 3. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!