Tankcsapda vagy Depresszió?
Sokan mondják, hogy a Depi majmolja a TCS-t de egyáltalán nem.. (5 éves koromig énis összekevertem)... Más stílus mindegyik.
Én úgy vagyok ezzel, hogy Depressziót hallgatni, Tankcsapdát meg gitározni/énekelni szeretem. De természetesen nagyon szívesen elmegyek bármelyiknek a koncertjére, mert mind2t szeretem...
15/F
Minek dönteni?
Mindkettő jó, mindkettőt lehet hallgatni.
Legutóbb még úgy értesültem, hogy nincs olyan törvény, hogy csak az egyiket lehet hallgatni.
Egyiket sem szeretem, de akkor már inkább a Tankcsapda, nekik van 1-2 jó számuk. A Depressziónak van kb. 4-5 száma, az összes többi annak a variánsa, mind szövegileg, mind zeneileg. (A volt páromnak nagy kedvence volt mindkét banda, ezért rengetegszer hallottam az albumaikat, ill. koncerteken is voltam, tehát nem csak 1-2 szám alapján alakult ki bennem ez a vélemény)
De ízélesek és pofonok. Ilyen zenekaroknak is kell lenniük, nincs ezzel semmi baj, és látom azt is, hogy sokak számára miért szerethető. Én mást keresek a zenében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!