Másoknak is ilyen a schecter hellraiser c7 típusú gtár nyaka? (többi lent)
Tekintve, hogy a Sweetwaterről leszedett termékfotót csatoltál, ami jó sötét, és abba belemaszatoltál, marhára nem lehet tudni, miről beszélsz.
Miért nem a saját gitárodat fotóztad le, mi értelme volt annak, hogy a te problémádat egy hivatalos termékfotó alapján próbálod bemutatni?
Megnéztem a neten található képeket a gitár nyakának hátuljáról, és semmiféle bemélyedést nem láttam, mindenhol egy folyamatosan emelkedő ívben csatlakozik a testhez.
Küldj egy fotót a sajátodról, ami mutatja, mi is a bajod vele, aztán beszélhetünk róla.
Majd a hangszerész megmondja.
Egyébként - mint említettem . csak rá kellett volna kereseni, a neten tucatnyi kép van róla, egyiken se látható semmi fura bemélyedés szerintem.
Mindenesetre hatékonyabb, mint arra várni, hogy majd valaki épp ilyen gitárral rendelkezik és olvassa a kérdésedet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!