Kinek mi a véleménye, tudom hogy egy már közel sem új témát feszegetek, de én mint a Guns N' Roses hatalmas és elkötelezett rajonója még mindig kiváncsi vagyok arra hogy másoknak mi a véleményük a bandáról?
első szempnot: több ízben is előkerült már az a felvetés, hogy a guns Mindig is Axl pusztításainak nyomait viselte, amik egyre nagyobb méreteket öltöttek, és ezek kicsúcsosodásai a tagok folyamatos váltakozásai, és egyesek szerint a folyamatos kiforratlanság, amit mindig a stíluselemek megváltoztatása, és az albumok folyamatosan, az AFD óta tartó gyengülései fémjeleznek
2. szempont: maga Axl személye, ami gyakorlatilag tökéletesen illeszkedik egy ilyen nagyszerű együttes imidzséhez, mint a botrányok folyamatos forrása, és a személy akiről nem tudni, milyen nagyszabású történések kiváltója lesz még az elkövetkezendő időszakokban, egyszersmind az igaz ősrock alapító-atyja. Hogyan vélekedtek róla?
harmadik szempont, és azt hiszem talán az első szempont amely végett most hozzátok kérdést intézek: , és ez nem más mint a ominózus, évtizedes és több mint tízmilliós project, ami szintúgy borzolta a kedélyeket, váltott ki meghökkenést, csodálatot, sikert és igencsak változatos kritikákat: a 2008-as Chinese Democracy. A vélemények igencsak megoszlanak az album jellemzése során, de én arra vagyok kíváncsi hogy ti hogy értékeltétek, méltónak találtátok-e a GN'R örökség elsőszülött fiát elődjeihez, és hogy van-e olyan dal róla ami igazán megfogott titeket, vagy pont ellenkezőleg, megrökönyödést vagy méltatlanság érzetet váltott ki.
Ha esetleg van még más hozzáfűzni valótok, azt is szívesen venném!
I met an old cowboy
I saw the look in his eyes
Somethin' tells me he's been here before
'Cause experience makes you wise
I was only a small child
When the thought first came to me
That I'm a son of a gun and the gun of a son
That brought back the devil in me....jeááááááááh :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!