Írtam egy RAP számot, felvettem és feltöltöttem Tube-ra, kapok véleményt?
Nem rég fejeztem be, és fel is töltöttem.
Az előzőre azt mondták hogy túl nyálas. Ez szerintetek milyen lett? :D
Pozitív/Negatív kritikát is szívesen fogadok, de sz arral anyáddal dobálózz!
17/F
na jól van ez egy hosszú vélemény lesz :D
először is szerintem a szöveg és a zene nem igazán passzolnak egymáshoz, tehát egy ilyen szöveghez "keményebb" zene kéne
másodszor ha gyorsabb lenne, sokkal jobb lenne
harmadszor nem értem minek bele ennyi csúnya szó ahogy oviba mondjuk, értem én hogy ilyenek a rapperek, akiket hallgatok a zenéjüknek majdnem minden sorában káromkodik, ha egy szám jó nem kell bele a csúnya szó
negyedszer van benned fantázia és ha ezt tényleg te írtad akkor ne hagyd abba mert még sokra viheted vele de én azt ajánlom, hogy most oké rappeltél a r*bancokról, de szerintem tehetséges vagy és legyen mondanivalója a dalaidnak
egyébként nem rossz :)
én eléggé otthon vagyok a szövegírásban, nagyon rég óta rappelek, szóval hidd el amit írok:
a kezdőnél jobb vagy
nem cinkellek, tényleg itt tartasz a kezdő után valamivel, Már rappelsz vagy 2, talán 3 éve nem?
ja igen... a rap az egy olyan műfaj, hogy csak a mélyen rapper arcoktól fogadj el kritikát
de tényleg, és azért mert az átlag ember nem rappet hallgat és nem ír szöveget, szóval ők a pop-hoz, az ő véleményük szerint "jó rap"-hez akarnak hasonlítani vagy csak okoskodnak
az utóbbit a többi válaszoló ne vegye szúrásnak, de hogy jó-e valamelyik X rapper, az NEM szubjektív
és a beat-hez igazodni pofon egyszerű, szóval azzal csak akkor foglalkozz ha már nagyon-nagyon jó a szöveged
ez az én tanácsom, hogy megfogadod-e vagy sem, azt csakis te döntöd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!