Morning show vagy bumeráng? Class fm vagy neo fm?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 23:14
1/13 anonim válasza:
Neo nagyon szar.
A bumeráng vIszont jó.
3/13 Thurston válasza:
A Bumeráng egészen feldobja a reggeleimet. A zenék mindkettőn jó bénák, de a ClassFM ennek tetejében tele van olyan gyökér, erőltetett arcokkal, hogy hülyét kapok ha egy percig is hallgatnom kell.
4/13 anonim válasza:
Bumeráng
és egyiksem, se class, se neo, inkább kapcsolgatok...
5/13 anonim válasza:
Bumeráng és Ezeröcsi.Úgyhogy én a Neo-ra szavazok.
6/13 anonim válasza:
A Morning show ugyanolyan szar,mint a Pirítós volt.Kár erőlködniük.
7/13 anonim válasza:
Morning Show+Class FM! A neo olyan szar, hogy még hallgatni sem érdemes! Vissza a Slágert+Danubiust!!!!!!!!!!
8/13 anonim válasza:
Morning Show és igazából egyik sem, mert csak ezt szoktam hallgatni (meg a Class Délutánt).
9/13 anonim válasza:
Morning Show!!
Hnap jönnek Egerbe de nagy lesz...
10/13 anonim válasza:
Egyértelműen a Morning Show,de a név nagyon sz*r a Pirítós sokkal fantáziadúsabb volt! A Neon egyedül az Ezeröcsit szoktam hallgatni. A legjobb viszont az lenne ha újra lenne Danubius és Sláger mert ez a név, hogy class meg neo nagyon tré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!