Miért lett ilyen rossz, unalmas a BUMERÁNG (Boros-Bochkor)? Vagy én változtam?
én is rühelltem őket mindig..
lehet h.,azért mert most cenzúrázzák őket az új tulajok:O
Köszönöm! Olyan is van esetleg rajtam kívül, aki a Sláger rádiós Bumerángot még szerette, de ezt nem tartja jónak? (Mert aki korábban is utálta őket, annak nyilván most sem fog tetszeni a műsor.)
Lehet valami abban is, hogy az új főnök mást vár, de így ennek semmi köze ahhoz a Bumeránghoz, amit szetteünk...
:(
Ha manapság i hangosan akarsz nevetni reggelente, akkor tekerj át a Class FM-re...Balázséknak mindegy, hogy új rádió vagy régi, olyan humoruk van, hogy az mindent visz..Egyedül nem annyira ütős egyikük sem, de amikor összeállnak, hát az csúcs. Én minden reggel kuncogva megyek a munkahelyemre, és még sosem volt rossz napom, mikor velük "keltem".
Borosékat sosem bírtam, nekem az Ő humoruk túl erőltetett...
Hihetetlenül hullámzik a műsor színvonala. Lehet őket szidni, teljesen megértem, ha valaki nem szereti őket, de én néha napokig nem szeretek emberekhez szólni se, nekik meg napi 3-4 órában viccesnek, de legalábbis érdekesnek kell lenni.
Én általában csak érdekesnek tartom, nem csapkodom a térdem a nevetéstől, de még olyan is van, meg olyan is, hogy elkapcsolom, mert nem bírom.
Valószínűleg sok minden rányomhatja egyébként a bélyegét a minőségre, mindegyik szereplőnek lehetnek családi, egészségügyi vagy munkahelyi problémái, de ami szerintem a legerősebben befolyásolja a műsort, az Bochkor hangulata.
Mostanában például teljesen normális, de néha egész reggel mindenért hisztizik. És olyankor a műsorban megszólaló 4-5 ember mind jobbnak látja nem megszólalni... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!