Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Morning Show vagy Bumeráng?

Morning Show vagy Bumeráng?

Figyelt kérdés
Az egyértelmű mindenki számára hogy nem kellett volna átváltani a piritósról a morning showra a nevet, de ettől függetlenül még mindig minden reggel+délelőttöm bali+jani+feri hallgatásával töltöm. Ja és azt nem tudom hogy a bumeráng váltott-e nevet mert azt nem hallgatom mert egy nagy kalap sz@r. Morning Show vs. Bumeráng szavazáááás indul!
2010. júl. 19. 19:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Morning Show!
2010. júl. 19. 19:37
 2/16 anonim válasza:
100%

Morning show!!!!!!!!!

100000000x jobb.

de jobban szerettem a danubiust...

2010. júl. 19. 19:40
 3/16 anonim ***** válasza:
59%
1-ik se
 4/16 anonim ***** válasza:
9%

Tulajdonképpen mis a bántos istenért tetted fel ezt a kérdést?

Szerintem téged nem is nagyon érdekel a válasz, hanem csak a saját kis lelkivilágodnak szeretnél megerősítést... Azért eléggé szánalmas. És úgy fosozol valakit, hogy semmit se tudsz róla? Még a nevüket se.

5/16 anonim ***** válasza:
46%
egyik se...
2010. júl. 19. 19:51
 6/16 anonim ***** válasza:
50%

BUMERANG!!!

Nagyon utalom a "bali, jani" parost, tehat ugyanaz a velemenyem roluk, mint neked a Bumerangrol. Izlesek es pofonok.

2010. júl. 19. 19:56
 7/16 A kérdező kommentje:
amugy kiváncsi vagyok a többiek véleményére is ezt az első engem fosozósnak küldeném, és bochkorék már kiöregedtek a témából, max fábrynak áll jól az öregkor nekik nem a fiatalságnak át kell adni a stafétát és mehetnek el a ....
2010. júl. 19. 20:10
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

fábry... Hmmm... nos erről nem nyitok vitát. Én személyszerint nem nagyon bírom. Olyan eröltetett a műsora.

Mellesleg mostanában én se bírom annyira bumerángot. de hát ízlásek és pofonok.

Szerintem ez nem olyan, hogy adják át a helyüket a fiataloknak. Ha a fiatal jobb akkor majd őt fogják halgatni. Ennyi. Mondjuk azzal egyet értek, hogy ne alakulhasson ki monopol helyzet.

mellesleg csak a megfogalmazással volt bajom. :D Az egész kérdés alatt a TE véleményedet hangsulyoztad és azt, hogy TE mit nem szeretsz.

2010. júl. 19. 21:52
 9/16 anonim ***** válasza:
30%
Bumeráng!
2010. júl. 20. 09:44
 10/16 anonim ***** válasza:
30%
Bumeráng!!
2010. júl. 21. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!