Morning Show vagy Bumeráng?
Figyelt kérdés
Az egyértelmű mindenki számára hogy nem kellett volna átváltani a piritósról a morning showra a nevet, de ettől függetlenül még mindig minden reggel+délelőttöm bali+jani+feri hallgatásával töltöm. Ja és azt nem tudom hogy a bumeráng váltott-e nevet mert azt nem hallgatom mert egy nagy kalap sz@r. Morning Show vs. Bumeráng szavazáááás indul!2010. júl. 19. 19:28
13/16 anonim válasza:
Inkább cd-t hallgatok a kocsiban mint ezeket Istenített humorzsákokat. Erőltetett, másokat megsértő poénok,állandó vihogás meg okoskodás. Sebaj az átlaghülyének tetszik és az a lényeg!
14/16 A kérdező kommentje:
naa, tényleg? és te mire gondoltál mikor azt mondtad, hogy másokat megsértő? csak mert morning show-ba mindig elmondják, hogy nem akarnak ezzel meg azzal megsérteni másokat, de persze egyszer belehallgatsz még szép, hogy nem érted a poént és azt mondod hogy ez de szar, és még erőltetett is, de ha hallgatnád folyamatosan, akkkor értenéd a poénokat, és minden nap hallgatnád, csak ennyit akartam hozzátenni
2011. máj. 11. 21:44
15/16 anonim válasza:
Bumeráng, bár azt nem csípem benne, hogy istennek képzelik magukat, és a balázs janit se bírom, ezért mindenképpen Bumeráng
16/16 anonim válasza:
A Bumeráng kurrrva unalmas már, a mornig show jobb.
De azt is csak véletlenül szoktam meghallani.
Ha tehetem berakok inkább egy CD-t....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!