Elektromos gitárt szeretnék. Ez jó egy kezdőnek? (+1 kérdés lent)
Ezt a gitárt néztem ki: (árban is megfelel és kinézetre is)
Szerintetek ez jó lesz?
A +1 kérdés: Anyummal már beszélgettem arról, hogy szeretnék egy gitárt, de ő ezt hülyeségnek találja, mondván, hogy úgysem vesznek be egy bandába. Meg, hogy már öreg vagyok hozzá (17)
Hogy lehetne meggyőzni?
Arra gondoltam, hogy majd szülinapomra kérem... vagy ez is hülyeség lenne?
Figyelj ELEKTROMOS GITÁRT 150 EZER ALATT NE VEGYÉL MERT AZ SZAR!!!!!!amúgy ha kezdő vagy akk vehetsz 50k ért akusztikust itt van ez pl: [link]
(és ahhoz hogy gitározz nem kell bandába lenned és még 1általán nincs hozzá korán)
ja és ne márkátlan cuccot nézz hanem ibanezt fendert
gibsont epiphonet
Szia! Először akusztikus gitáron illik megtanulni játszani, minden profi azzal kezdte (ezért vannak olyan szép lírai számok). Bemész hangszerboltba,és segítenek választani egy klasszikus,nylon húros gitárt, árban még egy kicsit olcsóbban is kijöhetsz.Először tanulj meg ezen,és utánna majd jöhet az elektromos. Ajánlom neked a Muszty Bea-Dobay András féle "Új Gitáriskola" című füzetét,hangszerboltban kell legyen. Kíváló íránytű egy kezdőnek,és egyedül meg lehet belőle tanulni gitározni otthon.Remélem tudtam segíteni.
F/17
első vagyok Muszty-Dobai nekem is van de én még mindig a tanárra szavazok(nem zeneiskola!!!)mert a tanár mindent jobban el tud magyarázni és ha vmit nem értesz megmutatni stb....
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!