Egy nagyon hülye kérdés lesz: elektromos gitárhoz muszáj venni erősítőt?
Figyelt kérdés
Anélkül nincs hangja vagy halk? nem értem én ezt:D2011. márc. 11. 19:32
1/9 anonim válasza:
Lehet rajta erősítő nélkül is játszani, csak nincs sok értelme. Van hangja úgy is egyébként, de nagyon halk.
2/9 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnád valamihez viszonyítani?:) mert itthon akarok hobbi szinten de ha vennék egy bazi hangos erősítőt kivágnának a panelből:D:D
2011. márc. 11. 19:54
3/9 anonim válasza:
Ne aggódj, az erősítő nem feltétlenül hangos, lehet halkan is játszani rajta. :) Egyszerűen nem hangosítod fel annyira. Az is lehet, hogy tudsz bele fülhallgatót dugni (mármint az erősítőbe, nem a gitárba), és akkor már tényleg senkit sem fogsz zavarni, mert csak te hallod.
De esetleg gondolkozz el azon, hogy kezdetnek nem érdemes-e inkább egy akusztikus gitárt választanod Ahhoz nem kell semmilyen plusz kiegészítő, de ugyanúgy tanulhatnál rajta gitározni.
4/9 A kérdező kommentje:
áhh az nekem túl westernes:D énmeg amúgy rockos/metálos vagyok :D asszem megvan a karácsonyi és szülinapi ajándékom.
2011. márc. 11. 20:22
5/9 anonim válasza:
Akkor tényleg az elektromos a fasza. Csak mindenképp kérj hozzá erősítőt is, ahogy már mondtam :D
6/9 A kérdező kommentje:
meglesz:D
2011. márc. 11. 20:26
7/9 anonim válasza:
Az elektromos gitárnak is ugyanolyan hangja van unplugged mint egy akusztikusnak, csak egy picit halkabb, meg mivel ugye tömör teste van, nem szól olyan szépen. Egyébként én sokszor be sem dugom, és úgy játszom rajta... igaz, ilyenkor csak pötyögök pár percet. :) Eleinte szerintem nem is fontos az erősítő.
8/9 A kérdező kommentje:
háát játszottam már akusztikuson nekem valahogy nemvolt az igazi:D
2011. márc. 11. 20:56
9/9 anonim válasza:
Amúgy nem muszáj erősítőt venni.Ismerek valakit aki a gépén keresztül házi mozit használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!